2777
2789
عنوان

غذاهای عجیب ایرانی!!!! شما چه غذایی خوردین یا دیدین که باعث تعجبتون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 107546 بازدید | 2677 پست
دایی شوهر سابقم گوسفند میکشت بعد یه تیکه از جیگرشو گرم و تازه و خام میخورد 😷

منم میخورم یه پر نازکش رو عق و عوق نداره مزه شوری میده 😁

آزاد شدم خوشحالم ننه 😃😃😃اانشالله آزادی قسمت همه 😁این بازگشت ظفرمندانه را از حبس سه چهار روزه به خودم تبریک میگم بحث سیاسی نکن میدونی که منم میدونم اونا هم میدونن پس من رو ننداز تو حبس سر چیزی که همه میدونیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂😂منم میزنم ولی  نه یک عالمه فقط روی ساندویچ خودم شوهرم میگه آخه زن حسابی کی این کارو میک ...

منم 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین

من چيز عجيب خاطرم نيس الان ولى يادمه تبريز بوديم تخم مرغ پخته و سيب زمينى له ميكردن تو نون خيييييلى طرفدار داشت يعنى صف صد مترى براش ميكشيدنا! ذائقه شون عجيب اومد به نظرم

چند روز پیش همسایه مون یچیزی آورد نفهمیدیم چی بود شبیه حلیم بود توش عدس و لوبیا قرمز داشت پر از فلف ...

اون آش شله هست نه حلیم

آزاد شدم خوشحالم ننه 😃😃😃اانشالله آزادی قسمت همه 😁این بازگشت ظفرمندانه را از حبس سه چهار روزه به خودم تبریک میگم بحث سیاسی نکن میدونی که منم میدونم اونا هم میدونن پس من رو ننداز تو حبس سر چیزی که همه میدونیم
مادرشوهرم اینا تو ماکارانیشون جزغاله ریختن نتونستم بخورم😣 توی آش رشته آب زرشک میریزن و میخورن😣 ط ...

جزغاله چیه؟ 

ماهم طالبی رو خورد مکنیم با شکر و یخ خوشمزست مثل همون اب طالبیه بهش میگیم فالوده طالبی

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      
نه والا فقط از شنيدنش اينجوري شدم😁😁😁😁🙃

آها پس چرا من اینجوری شدم 😳🤦‍♀️😫🤐😨

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین
قرمه سبزی با تمام مشخصاتش جلوم گذاشتن  ولی  کرفس توش بود اگر اشتباه نکنم !!!😐😐

ههه   اونو توبیمارستان میدن به مریضا   😁😁😁😁😁😁من دوسه باردیدم

اعصابم خراب میشه😡 کاش نینیسایت این قابلیتوداشت میشد باپشت دست همچین  زد دهن بعضیارو سرویس کرد  یاحداقل تیکه تیکه شون کرد   😈  مسئولین رسیدگی کنن لطفا...  این چه وضعشه واقعا؟؟؟؟     اه مرسی😏

پارسال خونه دوستم اصفهان دعوت بودم کلی از اش ماست تعریف کرد و برام درست کرد اولین قاشقو که خوردم قشنگ  صدای جیغ سلول های بدنمو میشنیدم 

دیگه بعد از اون ادم سابق نشدم😇😇

آره واقعا کاری به حرامیش نداره چندشه خیلی تو ماهواره دیدم سوسیس خون گاو هم داشتن و با چه ولعی میخورد ...

عیییییی واقعا چندش غیر قابل تحمل

داییم پفک میذاره تو نون میخوره! بعد یه شهرستانی هست مردمش سس فلفل میریزن روپفک میخورن

چه جوری عطرهای مردونه و زنونه رو از هم دیگه تشخیص میدید؟ من نهایت بتونم فرق بین عطر مشهدی رو با بوی عن تشخیص بدم  
😂😂😂😂منم میزنم ولی  نه یک عالمه فقط روی ساندویچ خودم شوهرم میگه آخه زن حسابی کی این کارو میک ...

آره شوهر منم کمی میریزه رو الویه ولی قیافه من اینجوریه 😣😣😣😣😣تازه هی ب من میگه سس بزن خیلی خوشمزه میشح😒😒😒

من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍