2777
2789
عنوان

غذاهای عجیب ایرانی!!!! شما چه غذایی خوردین یا دیدین که باعث تعجبتون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 107546 بازدید | 2677 پست
دخترهای گلم اون هفته فسنجون درست کردم با بادام زمینی یعنی بجای گرده از بادام زمینی استفاده میشه .... ...

چه جالب اینم ارزش امتحان داره.میشه غذاهای مختلفی رو به اندازه ی کم درست کرد و امتحان کن. اگر خوشمون اومد بزاریم توی منوی غذاییمون😍😍😍

😂😂😂😂😂😂😂😂😂امضاتتت😂😂🤣🤣

ازدواج سنتی یا عاشقانه مثل داستان بودن یا نبودنه. مسئله اینست... سنتی که توش عشق نباشه مثل مردابیه که هر چی توش دست و پا بزنی به جای نجات، بیشتر توش غرق میشی.... بی هیچ حسی بی هیچ نفسی یک زندگی خاکستری خاکستری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه جالب اینم ارزش امتحان داره.میشه غذاهای مختلفی رو به اندازه ی کم درست کرد و امتحان کن. اگر خوشمون ...

بله ببینید وقتی کسی از دیار ومحله وشهرخودش غذایی رو پیشنهاد میده زودنباید قضاوت کردبلکه باید به مقدار کم درست کرد اگه باذائقه ات جور اومد جزو منوغذایی ات میزاری

اگه نیومد خوب دیگه درست نمیکننیم

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 

ما مشهد مهمان بودیم، حلیم خریدن برای صبحانه، روش قیمه ریخته بودن

ما دوست نداشتیم و گفتیم جدا کردن

صاحبخانه میگفت

شوهرم کلی اصرار کرده و پول بیشتر داده که شما رو عزت کنه و قیمه بیشتری گرفته😂😱

واای چقدر به نظرم خوشمزه اومدن اینا. هوس کردم .موادشو ندارم انشاله  فردا بتونم لیست کنم بدم شوه ...

خوشمزه ان واقعا شما که مشهد هستی حتما دیزی هم داری داخل اون بپزی که معرکه میشه

شوهر منم شکمویه  مردشکمو زن اشپز میسازه  

حتما بپز خیلی خوشمزه میشه

اونجا حواسم نبود بگم‌چربی گوسفند رو اول چرخ کن بعد آبش کن

خورشت خلال هم‌خیلی خوشمزه س ولی نمیدونم اصالتا کجاییه

کاری نکردم گلم  

منم توی یکی از روستاهای نیشابور دیدم حلیم با قیمه اونم خیلی قرمز رنگ میخوردند یه بنده خدایی از فامیلامونم ترشی هلو درست میکنه میگه خیلی خوشمزه است 

میشه واسه شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین🙏

منم توی یکی از روستاهای نیشابور دیدم حلیم با قیمه اونم خیلی قرمز رنگ میخوردند یه بنده خدایی از فامیل ...

اره دوست گلم ممکن بخورن. چون اینجا حلیم شور مصرف میشه و منافاتی با قیمه که یک غذای نمکی هست نداره. مطمئنا اونایی که شیرین مصرف میکنن قیمه هم استفاده نمیکنن 

دلمه سیرابی را مردم خرم‌آباد در لرستان می‌پزند و در گویش محلی به آن سغدو می‌گفته‌اند. آن‌ها معتقدند ...

من خرم ابادیم ولی تاحالا ندیدم دلمه سیرابی درست کنیم نه ما نه اطرافیان    اولین بار اینجا شنیدم ک شما گفتی    ولی خود سیرابی رو چرا    واقعا عاشفشم    و اره برای معده عالیه  خیلییب خاصیت داره

شور و شیرین دوست دارین اینو امتحان کنین. من الان دارم می خورم    

اره خیلی خوشمزه است  

که دنیا به خسران عقبی نیرزد به دوری زاولاد زهرا نیرزد واین زندگانی فانی جوانی خوشیهای امروزو اینجا ، به افسوس بسیار فردا نیرزد
ما مشهد مهمان بودیم، حلیم خریدن برای صبحانه، روش قیمه ریخته بودن ما دوست نداشتیم و گفتیم جدا کردن ...

😆😆😆😆  طفلیا مهمون نوازی کردن دیگه. فکر کردن شمام دوست داری. منم حلیم پرقیمه کنن دوست دارم  چون حلیمو بانمک میخورم .ولی اکثرا حلیمو بدون قیمه میخورم. ولی شله م باید باید پر قیمه و سفارشی باش

به ولله قسم باز بیاید بحث حلیم با نمک یا شکر رو راه بندازید خودمو میکشما

آخه خوردن حلیم با نمک چرا اینقدر چیز عجیب وغریبه تو نی نی سایت تو شهر ما اکثرا با نمک میخوردند بیشتر اونهایی هم که نذری حلیم میدن خودشون توش نمک میریزند 

خدایا میدونم از رگ گردن به من نزدیک تری ،اما من حالیم نمیشه بغلم کن