2777
2789
عنوان

غذاهای عجیب ایرانی!!!! شما چه غذایی خوردین یا دیدین که باعث تعجبتون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 107546 بازدید | 2677 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ادم با ایمانی نیستم با فلس بی فلس با مو بی مو همه رو خوردم    

بله سلیقه و عقاید ها متفاوته و همه هم محترمه.منم عقیده خودم و چیزی که تو قرآن دیدم رو برای اون خانومی گفتم که پرسیدن حلاله یا حرام

اش رشته ی اردبیلی هاست اینی که آوردن واست،منم حااالم بهم میخوره

عزیزم چیزیو ک اطلاع نداری راجع بهش نظر نده خواهشا.اش رشته اردبیل اصلا توت و خرما و کشمش نداره و مطلقا هم شیرین نیس اتفاقا ی مزه ترش و ملس داره

چه تجربه ای😒😒😒 اونوقت مزه لپه نمیگیره؟

من یه بارخوردم یعنی بیشترازدوقاشق نتونستم بخورم به شدت بدمزه بود😣😣😣😣تازه چندوقت پیش من مهمونی داشتم فسنجونم درست کردم گفت بیارلپه آسیاب کن بریزتوش لعاب داربشه ولی من قبول نکردم😋

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
دوست قشنگم در مورد غذا گفتن کلام زشت مثل استفراغ اووووغ حالت تهوع حالم بهم خورد و ... ناشایست هست&nb ...

تاپیک اصلا‌ محتواش طنزه و منم واقعا صادقانه‌ نظرمو‌ گفتم

((📖تاپیک کتابخوانی📖))((🎵تاپیک آهنگ🎵))در دیدگان آینه‌ها گوئی حرکات و رنگها و تصاویر وارونه منعکس می‌گشت و برفراز سر دلقکان پست و چهرۀ وقیح فواحش یک هالۀ مقدس نورانی مانند چتر مشتعلی می‌سوخت. خورشید مرده بود، خورشید مرده بود و فردا در ذهن کودکان مفهوم گنگ گمشده‌ای داشت. آنها غرابت این لفظ کهنه را در مشق‌های خود با لکهٔ درشت سیاهی تصویر می‌نمودند. مردم، گروه ساقط مردم، دل‌مرده و تکیده و مبهوت در زیر بار شوم جسدهاشان از غربتی به غربت دیگر می‌رفتند و میل دردناک جنایت در دستهایشان متورم می‌شد. آه، ای صدای زندانی... آیا شکوه یأس تو هرگز از هیچ سوی این شب منفور نقبی به سوی نور نخواهد زد؟ آه، ای صدای زندانی... ای آخرین صدای صداها... (فروغ فرخزاد- آیه‌های زمینی)

واقعا زشته که درباره ی غذاها انقدر بد حرف میزنید.توی هرشهری یه مدل غذا مرسومه و به ذائقه افراد اون شهر خیلی خوشمزست.درباره ی چیزی که به ذائقه تون نمیخوره خواهشا هی اوق اوق نگید یا مزشو به چیزهای بد تشبیه نکنید لطفا....

ماخودمون کرج زندگی میکنیم و اصالتا مال روستای های اطراف کرج هستیم قدیمی های اینجا توی آش رشته سیب زمینی های کوچیک و کلم هم میریزن و خیلی هم خوشمزه میشه

یا مثلا شوهرمن توی شیربرنجش شیره میریزه و میخوره و من خودم هیچی نمیزنم.شوهرم توی حلیمش شکر میریزه ولی من خودم بدون نمک و شکر میخورم

لطفا یکم به دیگران و بقیه شهرها احترام بذارید

داییم صبحونه  چایی شیرین میخورد با برنج 😑

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩
مثلا نون خرد کردن تو شیر مخصوصا شیر ولرم برای شب شام در خیلی کشورهای اروپایی رایج هست هیچ چیز بدی نی ...

مادر شوهر من هم مال یکی از روستاهای اطراف زنجانه چندتا از اقوامشون هنوز اونجا زندگی میکنن یبار که رفتیم خونشون دیدم صبحونه شون توی شیر ولرم نون تلیت میکنن و میخورن

کلا صبحونه شون سرشیر و شیر و محصولاتیه که خودشون از شیر تهیه میکنن

یه عالمه گاو و گوسفند هم دارن.همه چیشون طبیعیه.خیلی زندگی قشنگ و جالبی دارن