2777
2789
عنوان

غذاهای عجیب ایرانی!!!! شما چه غذایی خوردین یا دیدین که باعث تعجبتون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 107546 بازدید | 2677 پست
وای اینو‌گفتی ، من یه مدت کوتاهی رفتم آلمان ، بعد خیارشور خریدیم شیرین بودن. در واقع ما اشتباها فکر ...

تازه يبارم اش رشته اورد توش لبو داشت لبورو نگيني كرده بود ريخته بود😢😱

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه جالب خیار شیرین،یعنی مربای خیار بوده  مثلا؟

مربا که نه، ظاهرش و بسته بندی و‌همه چیش مثل خیار شور بود فقط طعم شیرین داشت

که دنیا به خسران عقبی نیرزد به دوری زاولاد زهرا نیرزد واین زندگانی فانی جوانی خوشیهای امروزو اینجا ، به افسوس بسیار فردا نیرزد
دلمه سیرابی را مردم خرم‌آباد در لرستان می‌پزند و در گویش محلی به آن سغدو می‌گفته‌اند. آن‌ها معتقدند ...

والا بخدا من مال خرم آبادم اصیل هم هست خونوادمون ولی تاحالا همچین چیزی ن دیده بودم ن شنیده بودم اولین بارمه

فاميلمون قورمه سبزي رو با مرغ ميپزه🤕🤢

خیلیا میپزن من امتحان کردم بد نمیشه بستگی داره چطور پخته باشه که طعمش خوب شده باشه

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      
ببین کله پاچه رو بپز.با ابش دمپخت درست کن گوشتا و اینارو هم بذار وسط برنج.فقط خیلی غذای سنگینیه.عالی ...

ما ب این غذا میگیم دمپخت سیرابی خوشمزس خیلی همینجوری هم درستش میکنیم 

خوب خورشت كرفس ديگه تعجب نداره كه

خورش کرفس ترکیب قورمه سبزی نداره که، سبزیش نعنا وپجعفریه

که دنیا به خسران عقبی نیرزد به دوری زاولاد زهرا نیرزد واین زندگانی فانی جوانی خوشیهای امروزو اینجا ، به افسوس بسیار فردا نیرزد

بسم ا...

ما هم بعضی وقتها توی اش جو سیرابی میریزیم،البته سیرابی رو از قبل میپزیم وقتی خواستیم بخوریم ،سیرابی رو تو اش قاطی میکنیم،هرکی هم دوست نداشت سیرابی نمیریزیم،اونم با کشک فراوان

برای شادی روح مادربزرگ و خاله عزیزم لطفا یه حمد بخونید،ممنونم
همسايمون برامون اب دوغ خيار اورد توش شكر بود خيلي شيرين بود😫😫😫

من یکی درست کرد برام ،توش پیاز رنده شده ریخت،البته من دوست نداشتم،کشمش ام داشت

برای شادی روح مادربزرگ و خاله عزیزم لطفا یه حمد بخونید،ممنونم

قرمه سبزي گيلانيا توش بادمجونو گوجه داره يكي از دوستام خورده بود بعده اون ديگه قرمه نخورد

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘
مربا که نه، ظاهرش و بسته بندی و‌همه چیش مثل خیار شور بود فقط طعم شیرین داشت

من شنیدم تو کشورای شرقی مثل چین و کره ادویه ی اصلی شکره .همونجوری که ما نمک میزنیم به همه چی اونا شکر میزنن😐