2777
2789
عنوان

غذاهای عجیب ایرانی!!!! شما چه غذایی خوردین یا دیدین که باعث تعجبتون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 107547 بازدید | 2677 پست

من  دیدم تن ماهی رو با تخم مرغ میخورن تعجب کردم 

ولی بعد که یه لقمه خوردم طعمش بد نبود اونقدرا

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خراسانیا یه غذا دارن به شدت بدبو و کلی هم طرفدار داره یه علف خودرو به نام کمای حالت بد میشه از بوش ...

اره منم درست میکنم .مزش شبیه مزه نفته ولی خیلی خاصیت داره با پیاز داغ و نکن فلفل عالی میشه وقتی بپزیش

ای زن که دلی پر از صفا داری از مرد وفا مجو مجو هرگز اومعنی عشق را نمی داند راز دل خود به او مگو هرگز
باباى من ماه رمضون هر چى سر سفره افطاره با هم ميخوره ديشب كتلتو گذاشت روى كيك روشم مربا ميريخت ميخور ...

😂😂😂😂یعنی ترکیدم از خنده

چه بابای نازنینی

چنان در مخمل سبز نگاهت نرم پیچیدم 💝که تا صبح قیامت از جنونت برنمی خیزم🍃نان  
اون که بهش نمک میزنن بهش میکیم قویماخ اکثرا برای زایمان کرده ها یاموقع پریود میپزن با روغن فراوون یه ...

ما برای زایمان کرده ها هم شیرینش میکنیم...اصلا شور نمیخوریم...واقعا بد مزه بود...من که یک قاشق رو به زور خوردم

خدا رو شکر که در تاریخ 2020/2/2 من و همسرم در آمریکا هستیم(من ملکه آبی پوش آتلانتا هستم).ماشاءالله لا حول ولا قوه الا بالله
یکی دیگه از خوردنیایی که خیلی خیلی دوست داشتم و دارم این هست که وقتی تو عروسی یا دور از جون عزا برنج ...

ما بهش میگیم برنجک ولی با نمک درست میکنیم یا وقتی میخریم هم نمک داره

خووووشبختی یعنی خدا هوای دلمو داره😍
من واسه ی صبحانه پنیر و عسل و گردو می خورم . همکارام جوری تعجب میکنن که حس میکنم خیلی عجیب غریبم . ش ...

پنیر و عسل؟؟  

خدا رو شکر که در تاریخ 2020/2/2 من و همسرم در آمریکا هستیم(من ملکه آبی پوش آتلانتا هستم).ماشاءالله لا حول ولا قوه الا بالله