2777
2789
عنوان

غذاهای عجیب ایرانی!!!! شما چه غذایی خوردین یا دیدین که باعث تعجبتون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 107547 بازدید | 2677 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی من عاشق خورشت ماست اصفهان هستم .مخصوصا رستوران شهرزاد .

هروقت میرم اصفهان به عشق خورش ماست میرم💖😍😍

سلام من یه کاربر قدیم هستم به اسم بهناز که سال ۱۳۸۸عضو شدم ولی با نی نی سایت جدید نتونستم وارد بشم و همش مشکل رمز ورود میزد چند ماه تلاش کردم نشد بالاخره امروز کاربری جدید درست کردم
يه چيزي كه براي من فاجعه بود خوردن دلمه برگ مو شيرين بود فكر كن با ذوق يه دونه بخوري بعد ببينه ...

منم این اتفاق افتاد مادر دوست همسرم برام فرستاد با خوشحالی گذاشتم دهنم به زور قورتش دادم

بردم دادم برادر شوهرم اون همه دلمه رو خورد   

شولیش شولی نبوده اگر خیلی ابکی بوده البته که اون شولی عدس بوده شولی باقلا داریم شولی شلغم داریم و.. ...

ن بابا هرکی واسم آورده بدمزه بوده 

من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍
توی مشهد حلیم با قیمه میخورن اصلا نمیتونم حتی فکرکنم بهش چه برسه امتحان کنم و واقعا وقتی شنیدم از تع ...

تو مشهد حلیم باقیمه نمیخورن واسه تزیین کمی قیمه پرگوشت روش میریزن  تا وقتی که خودت باچشمات ندیدی نقل قول نکن

وای وای تو خوابگاه دختر تبریزی بود گفت برم کاچی درست کنم ...اورد منم یه قاشق پر کردم گذاشتم دهنم اما ...

اون که بهش نمک میزنن بهش میکیم قویماخ اکثرا برای زایمان کرده ها یاموقع پریود میپزن با روغن فراوون یه مدلم داریم باشیره انکور یا نبات 

خدایا نی نی مو بخودت می سپارم 
یاد خندوانه افتادم .  علی مشهدی چه بامزه تعریف میکرد صف شوله و قیمه رو . همونجا بود که آرزو کرد ...

ن عزیرم خیلی خوشمزس اتفاقا پره گوشته ی بار بخوری پشیمون نمیشی

ای زن که دلی پر از صفا داری از مرد وفا مجو مجو هرگز اومعنی عشق را نمی داند راز دل خود به او مگو هرگز