2777
2789
عنوان

غذاهای عجیب ایرانی!!!! شما چه غذایی خوردین یا دیدین که باعث تعجبتون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 107546 بازدید | 2677 پست
ما خوزستانیهستیم دلمه سیرابی درست میکنیم میزاریم داخل کلهدپاچه بپزه اتقددددددر خوشمزس که داداشم بدغذ ...

یه نوع دلمه هم هست برا کشور ترکیه ست،بهش میگن مومبار دلماسی.یعنی دلمه مومبار.همون روده گوسفند که ما کنار جیگر سیخ میکنیم.داخل روده هارو پر میکنن میپزن ظاهرش زشته ولی خیلی خوشمزست.من همونجا از دست محلیهاشون خوردم.

کسی که میدونه اشتباه کردی وبازم ازت دفاع میکنه یا مادرته یا عاشقته
من حلیمو با نمک دوست میدارم با شکر هم میخورم ولی با نمک بیشتر دوست دارم😶 داداشم گاهی رو سیب نم ...

پرتقال نمک خوشمزش میکنه

سیبو امتحان نکردم😜

تیکر ی سالگیه دختر گلمه 👇👇👇👇👇👇                خوش امدی عشق مامان و بابا  😍                              چقد خوشحالیم از بودنت 😊                                     دختر قشنگمو بعد ۴ سالو خورده ای ک منتظر بودیم حتی میکرو هم کردیم.ولی منفی شدبطور طبیعی ب لطف خدا باردار شدم  ...از خدا ناامید نشید دوستای عزیزم..تا خدا نخاد نمیشه..                                    فقط ارامش داشته باشید🥰                                            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم شیربرنجوبانمک میخورم بیسکوییت مادرروباارده وشیره میخورم آویشن تودوغ 

فقط امضات👍😅

من رای میدم چون حاج قاسم اگه بود رای میداد...آهای اونی که رای نمیدی پس حق اظهار نظر هم نداری!......توبه بر لب ، سبحه بر کف  ،  دل پر از شوق گناه !😔معصیت را خنده می آید ز استغفار ما !
سیب زمینی ابپز و ترشی با نون‌لواش ماشینی میشه ساندویچ سیب زمینی ترشی

اگه سبزی هم باشه عاااالیه بعضیا گلپر هم روی سیب زمینی میزنن اوووووووف دلم پرزد واسش😭😭😭😭😭

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      
ما خوزستانیهستیم دلمه سیرابی درست میکنیم میزاریم داخل کلهدپاچه بپزه اتقددددددر خوشمزس که داداشم بدغذ ...

چه جالب اونوقت همون مواد دلمه برگ مو رو داخل سیرابی میریزین؟؟؟

همسایمون یه غذا درست میکنه فسنجون که توش بادنجان داره وسیر فراوان از همه عجیب تر اسمشو میگه دل درد ک ...

دل درد کنک😅

انگاری مجبوره بخوره تا دل در بگیره😅😅

عالی بود😆

من رای میدم چون حاج قاسم اگه بود رای میداد...آهای اونی که رای نمیدی پس حق اظهار نظر هم نداری!......توبه بر لب ، سبحه بر کف  ،  دل پر از شوق گناه !😔معصیت را خنده می آید ز استغفار ما !
مثلا تو یه ظرف پر حلیم یه ملاقه روش قیمه میریزیم واای عالیه ینی یه بار امتحان کن شله فرق داره البته ...

حالا چرا اینقدر عاشق قیمه و لپه اید؟؟؟ 

مادرشوهرم توت فرنگی بانمک میخوره.

بازم میوه قابل درک هست با نمک حلیم هم حالا یکاریش میکنیم ولی خدایی شیربرنج و فرنی با نمک وااایییییئ😖😖😖😖😖

تپاله سوخاری شده.سالادپشکل و نخود فرنگی با سس اضافه

اینایی که گفتی چین دقیقا؟؟؟؟؟

حالا چرا اینقدر عاشق قیمه و لپه اید؟؟؟ 

اتفاقا من اصلا قیمه دوست ندارم ولی رو شله و حلیم عالیه البته من نمیدونم حلیمی ک شما با شکر میخورین چجوری درست میشه اما حلیم و شله تو مشهد شیرین نیست خصوصا شله تنده بیشتر بعد قیمه که توش دارچین و فلفل سیاهم داره میریزه روش عاااالی میشه

17/3/99 از تو دلم رفتی کاش 17/3/400 تو بغلم باشی
به ولله قسم باز بیاید بحث حلیم با نمک یا شکر رو راه بندازید خودمو میکشما

راه افتاد خبر نداری بهش شیربرنج و فرنی هم اضافه شد😂😂😂😂😂

باباى من ماه رمضون هر چى سر سفره افطاره با هم ميخوره ديشب كتلتو گذاشت روى كيك روشم مربا ميريخت ميخور ...

بترکی دختر اینقدر خندیدم نزدیک بودم همسرم بیدار شه😅

من گز رو میذارم تو فریزر یخ میزنه بعد میخورمش.

واااااااای سفت میشه خوشمزه میشه من خرما رو هم میزارم تو فریزر😍😍😍😍😍