2777
2789
عنوان

غذاهای عجیب ایرانی!!!! شما چه غذایی خوردین یا دیدین که باعث تعجبتون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 107546 بازدید | 2677 پست
😂😂😂😂😂یک لحظه فکر کردم میگی جای ما قهوه با نمک میخورن. چشام تیره و تار شد 

دیگه اگه قهوه با نمک بخورن من با سر میرم تو دیوار😫😫😫

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادر موذی به من میگن اینجوری بچه هاتونو گول بزنین 

😂😂😂😂😂😂

جالب نعنا داغو نمیدونستم یه بار تست میکنم. یعنی مثلا مثل آش کشک اینجام آخرش نعنا داغ میریزین توش؟؟

اره اخر کار که میخوایم خاموش کنیم نعنا داغ میریزیم و ابغوره 5 دقیقه بعد خاموش میکنی

اش کشک جو رو میگین؟

خووووشبختی یعنی خدا هوای دلمو داره😍
هیچ وقت فکر نمیکردم شیربرنج اینقدر محبوب باشه

هرچیزی که سرش اختلاف پیش بیاد توی ایران محبوبه🤪🤪

مثل نواربهداشتی و پوشک توی شلوغی گرونی چندماه پیش🤣🤣🤣

یک مسلمان واقعی... به مذهب و اعتقادات دیگری... اهانت نمیکنه🌹❤️
امشب خواب شله و شیربرنج میبینم. شیربرنج زیاد مهم نیست. ولی شله  😋😋😋😋کی شه فردا افطار شه

تازه سحره کو تا افطار که شله بخری و کیف کنی

تا افطار همش ذکر اصلا شله خوشمزه نیست بگو 

هرچیزی که سرش اختلاف پیش بیاد توی ایران محبوبه🤪🤪 مثل نواربهداشتی و پوشک توی شلوغی گرونی چندماه پی ...

😂😂😂😂😂😂😂 

ای بابا بریم بخوابیم که این چیزا واسه فاطی تمون نمیشه. فردا کلی کار دارم شب همه ی دوستای گلم خوش خیل ...

مرررسی از حضورت گرمت 

خوابای بانمک ببینی عزیزم😍😍😍