2777
2789
عنوان

غذاهای عجیب ایرانی!!!! شما چه غذایی خوردین یا دیدین که باعث تعجبتون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 107546 بازدید | 2677 پست
فقط برا مراسما میپزن  یا مغازه ها هم دارن میشه خرید؟

نه گلم دارن . ولی اکثرا ماه رمضونا همه ی رستورانا و آشپزخونه ها پره. ماههای دیگه خیلی کمتر میتونی پیدا کنی. ماها افطاری که دعوت میکنیم برای افطار مهمونا جای سوپ بعضی وقتا میخریم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اينارم ديدم تو اطرافم و درك نكردم  تخم مرغ با ترشي  نون و هندونه  برنج با مر ...

من سالاد شیرازی با سس مایونز دوست دارم بدون خیارشور یعنی همون خیار و گوجه و پیاز خرد شده با نمک و فلفل و سس🤤🤤🤤🤤

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      

هيشكي قد مادرشوهرم عجيب نيست

برف برميداره از رو درختا و تپه ها با شيره انگورو يا همون دوشاب انگور ميخوره 

ميگه خاصيت داره. كرماي داخل مغزو از بين ميبره !!!!!!!!!!!!!!!!!

خودت ظهور كن خدايا 

آره منم بدم میاد طعم کچاپ میگیره 

من خودم اولا فکرمیکردم رب زیاد غذا خوش طعم میکنه تازه ازدواج کرده بود ماکارانی درست کرده بودم نصف شیشه رب خالی کردم😀 ماکارانی از رب زیاد حالت خمیری گرفته بود طعم ترشی گرفته بود دیگه

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺
کیلو 40 تومن ..من دیروز دیدم ....گفتم ولش کن وامیستم فقط بوش میکنم    

😂😂😂😂😂😂😂 اگه واسه بوش هم پول نگیرن

من خودم اولا فکرمیکردم رب زیاد غذا خوش طعم میکنه تازه ازدواج کرده بود ماکارانی درست کرده بودم نصف شی ...

میگفتی خورشت رب درست کردم🤣🤣🤣🤣🤣

من خودم اولا فکرمیکردم رب زیاد غذا خوش طعم میکنه تازه ازدواج کرده بود ماکارانی درست کرده بودم نصف شی ...

بخدامنم شوهرم میگفت یه خواهشی ازت دارم ، به معده من رحم کن یه خرده کمتر رب بریز توغذا 

فقط خدا