2777
2789
عنوان

غذاهای عجیب ایرانی!!!! شما چه غذایی خوردین یا دیدین که باعث تعجبتون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 107547 بازدید | 2677 پست
نوش جونت عزیم . شله رو از شب قبل بار میزارن. روز بعدش برای نهار حاضر میشه

فقط برا مراسما میپزن 

یا مغازه ها هم دارن میشه خرید؟

خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کو بگو باچی درست میشه. ماهم یاد بگیریم کیف کنیم 

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

یه دوست داشتم باید توی همه ی غذاهاشون گوشت مرغ باشه...خوابگاه ک بودیم یبار مامانش آش رشته فرستاده بود فقط بخاطراینکه توش مرغ نبود نخورد  حتی کشک بادمجونم توش مرغ میریختن

یه دوست داشتم باید توی همه ی غذاهاشون گوشت مرغ باشه...خوابگاه ک بودیم یبار مامانش آش رشته فرستاده بو ...

دیگه خیلی باکلاس تشریف داشته😂😂😂😂😂

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

منم حتما امتحانش میکنم

من  پروانه خوردم تو استانبول  مزه گردوي تلخ نرسيده  ميده  گردويي كه كامل نرسيد ...

😰😰😰😰😰😰