2777
2789
عنوان

غذاهای عجیب ایرانی!!!! شما چه غذایی خوردین یا دیدین که باعث تعجبتون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 107547 بازدید | 2677 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داوود پاشا آدم یا غذاست

پسر عموی میرزا خان قاسمی هست

آزاد شدم خوشحالم ننه 😃😃😃اانشالله آزادی قسمت همه 😁این بازگشت ظفرمندانه را از حبس سه چهار روزه به خودم تبریک میگم بحث سیاسی نکن میدونی که منم میدونم اونا هم میدونن پس من رو ننداز تو حبس سر چیزی که همه میدونیم
من تا دیروز غذای بد یا در نظر من بد و عجیب نخورده بودم که دیشب میل کردم عدس پلوی دارچینی با خرما و س ...

حالا سویاش عجیبه ولی خرما و دارچینش نه 

خوشمزه میشه اتفاقا 

خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍
مشهدیاااا    مگه حلیم با شُعله یا شُله🤔  فرق داره،    آخه من یا بار   ...

اره عزیزم حلیم کلا فرق داره. شله یک چیز دیگه ست  و واقعا معرکه ست. پختنش خیلی سخت و باید از رستوران بگیری. یا صبر کنی محرم صفر نذری بخوری. چون محرما غذای نذری اکثر  مشهد شله ست . ما فامیلامون و بابای خودم به مناسبتای مختلف دیگ شله میزارن . 

ما قمیم ابگوشت قنبیت یا قنبید با گندم عاااالیه دلم خواست😍😍😍😍

به به پس همشهری هستیم

همیشه لبخند بزن  اینو بدون به اون چیزی که میخواهی میرسی  برای رسیدن همگی به آرزوهاشون یه صلوات بفرس تا اینجا اومدی  

پدرم تخمرغ و ارد رو مخلوط میکنه با ماست و ادویه بعد تو ماهیتابه میریزه یه پفی میکنه ....بعد خودش با عسل میخوره

در این دنیا "همه مستاجریم "و باید همه چیز را به صاحب خانه پس دهیم !! "مستاجر خوبی برای خدا باشیم "
ای بابا حتما خوب جانیوفتاده بود چون ما شمالی ها هم رب انار میزنیم هم یه کوچولو رب گوجه،،ولی محشر میش ...

فکرکنم همش با رب بود چون قرمز قرمز بود چون رب انار بریزی یکم بقول معروف تیره میشه ولی این قشنگ قرمز بود و مزه رب میداد

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺