2777
2789
عنوان

غذاهای عجیب ایرانی!!!! شما چه غذایی خوردین یا دیدین که باعث تعجبتون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 107547 بازدید | 2677 پست
حالا دوستم اینا رودسرین،،باغ فندق دارن،،اونجا رسمه فسنجون رو. با فندق اسیاب شده درست میکنن

با فندق چه جالب این فسنجون با رب گوجه واقعا طعم جالبی نداشت انگار داشتی اب رب با برنج میخوردی

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺
داوود پاشا آدم یا غذاست

داوود پاشا محشره

معرکست

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی دوسدارم دلمه سیرابی رو امتحان کنم با اینکه خودم خرم آبادیم ولی تاحالا نخوردم 😧 

اما غذای عحیبی تا الان پیش نیومده بخورم فقط یادمه پسرخالم بچه بود یه کاسه آش رشته میزاشت جلو دستش چندین قاشق شکر توش میریخت و میخورد 😐😐😐😐 منم فقط برای روحش لعنت میفرستادم اون لحظه 

انقد در مورد امضای قبلیم پرسیدین ک جریان چی بوده گفتم بزار عوض کنم توضیح بدم عاقا کاربری قبلیم مال 96 بود ترکید فقط و فقط بدلیل یه گ و ز 😐😐😐😐😐 اشتباه نکنید من گو ز ی در نکردم😑😑😑😑 یه خانومی چنان جلوی شوهرش بوق زده بود ک مرد بیچاره زندگی رو ول کرده بود رفته بود خبری هم ازش نبوده حالا این بانوی گوز نشان اومده بود دنبال راه چاره بود ک مرده رو برگردونه ولی طبق محاسبات من با اون شدت ک ایشون انفجار داده بود الان مرده باید تو سطح کره مریخ مشغول یافتن نشانه های حیات باشه 😐😐 بانوان گرامی لطفا هنگام مراوده و معاشه با همسرانتان خودتونو سفت بگیرید اگه نمیتونین سفت وایسین حداقل تاپیکشو نزنید روا نیست شما بگوزی ما قطع دسترسی شیم 😑😑😑😑😥😥😥😥😥
حالا دوستم اینا رودسرین،،باغ فندق دارن،،اونجا رسمه فسنجون رو. با فندق اسیاب شده درست میکنن

ما با پسته درست میکنیم فوق العاده میشه چرب و روغن انداخته حالا که پسته گرونه مخلوط پسته و گردو

آزاد شدم خوشحالم ننه 😃😃😃اانشالله آزادی قسمت همه 😁این بازگشت ظفرمندانه را از حبس سه چهار روزه به خودم تبریک میگم بحث سیاسی نکن میدونی که منم میدونم اونا هم میدونن پس من رو ننداز تو حبس سر چیزی که همه میدونیم
با فندق چه جالب این فسنجون با رب گوجه واقعا طعم جالبی نداشت انگار داشتی اب رب با برنج میخوردی

ای بابا حتما خوب جانیوفتاده بود چون ما شمالی ها هم رب انار میزنیم هم یه کوچولو رب گوجه،،ولی محشر میشه

من تخم مرغ نیمرو میکنم با عسل میخورم یا شیره خرما 

شوهرم لب نمیزنه میگه این چ مدل تخم مرغ خوردنه 

ولی بچه هامم میدم دوست دارن 

خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍
من تا دیروز غذای بد یا در نظر من بد و عجیب نخورده بودم که دیشب میل کردم عدس پلوی دارچینی با خرما و س ...

ما هم خرما یا کشمش با پیازداغ میزاریم با گوشت چرخکرده گاهی 

در این دنیا "همه مستاجریم "و باید همه چیز را به صاحب خانه پس دهیم !! "مستاجر خوبی برای خدا باشیم "
بله من اونموقع فک میکردم فقط ما میخوریم این غذارو و اختراع پدرمه عین خانواده دکتر ارنست بعد فهمیدم ب ...

ما قمیم ابگوشت قنبیت یا قنبید با گندم عاااالیه دلم خواست😍😍😍😍

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂