2777
2789
عنوان

غذاهای عجیب ایرانی!!!! شما چه غذایی خوردین یا دیدین که باعث تعجبتون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 107547 بازدید | 2677 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها توی یه قسمت از شمال حلزون بدون لاک  رو سرخ میکنن  یا به شکل سوپ،،برای اونایی که اسم ...

وااای نه😰😰😰😰

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      

من یه دوست داستم مامانش اش جو میپخت و توش سیرابی میریخت و شیره انگور 😑😑عجیبه ولی خوردم خیلی خوشمزه بود 😂😂😂

خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍

وااای یکی از فامیلامون مرغ رو با رب انارو وسیر درست میکنه خیلی خوشمزه میشه من ک دیوونشمممم

همیشه لبخند بزن  اینو بدون به اون چیزی که میخواهی میرسی  برای رسیدن همگی به آرزوهاشون یه صلوات بفرس تا اینجا اومدی  
بچه ها این پلو با سیرآبیرو باید با همین اسم تو اینترنت سرچ بزنم یا اسم دیگه ای داره ؟

منظورت گیپاست یا سیرابی پلو ؟

آزاد شدم خوشحالم ننه 😃😃😃اانشالله آزادی قسمت همه 😁این بازگشت ظفرمندانه را از حبس سه چهار روزه به خودم تبریک میگم بحث سیاسی نکن میدونی که منم میدونم اونا هم میدونن پس من رو ننداز تو حبس سر چیزی که همه میدونیم
حالا دوستم اینا رودسرین،،باغ فندق دارن،،اونجا رسمه فسنجون رو. با فندق اسیاب شده درست میکنن

فسنجون با فندق یا پسته خوشمزه هست بعضیا با بادام زمینی هم میپزن

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂