2777
2789
عنوان

غذاهای عجیب ایرانی!!!! شما چه غذایی خوردین یا دیدین که باعث تعجبتون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 107546 بازدید | 2677 پست
بچه ک بودم عاشقش بودم صبحونه مورد علاقم تازه لقمه نیمرو رو میکردم تو چای شیرینه بعد میخوردم🤪🤪😂😂 ...

وااااای تو معرکه ای😂😂😂😂😂😂

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله عزيزم اتفاقا ما از يك رستوران خيلي گرون تو تهران خريديم يكي دو سال پيش ظرف كمتر از يك كيلو   ...

مناتفاقا عاشق همین شیرینیش شدم خیلی خوشمزه بود    

آزاد شدم خوشحالم ننه 😃😃😃اانشالله آزادی قسمت همه 😁این بازگشت ظفرمندانه را از حبس سه چهار روزه به خودم تبریک میگم بحث سیاسی نکن میدونی که منم میدونم اونا هم میدونن پس من رو ننداز تو حبس سر چیزی که همه میدونیم

تا حالا به نظرم غذای عجیبی نخوردم معمولا همه ی غذاهارو امتحان میکنم مثلا خیلی چیزایی که تو تاپیک گفتن اصلا عجیب نبودن 

فقط به سیرابی و کله پاچه لب نمیزنم و اگه جایی باشم که بوش بیاد سریع خارج میشم ازش

راضی باش به هرچه اتفاق افتاد : که اگه خوب بود زندگیتو قشنگ کرد و اگر بد بود تورا ساخت😊👍

من عاشق خساک هستم خساک همون ماهی مرکب.. و البته خرچنگم عالی درست میکنم خیلیم خوشمزه هست😊

خدایا مرسی که دخترمو بهم دادی تا یادم نره همیشه بگم شکرت🙏🙏🙏🙏 هروقت نی نی چهل روزه یا خانوم باردهر میبینم تا چند ساعت از ترس میلرزم .. تیکر تولد یک سالگی پرنسسمه... و تا ابد دیگه بچه نمیخام😕😕😕

حالا من دوست دارم هرچی رو تو چایی شیرین بزنم بعد بخورم از بیسکوییت گرفته تا نون و پنیر یا نون و پنیر و کره _ نون و کره و... البته به غیر از تخم مرغ😅😅😅😅😅😅

خانواده شوهرم باقالی پلو درست میکنن باقالی رو با همون پوست سبز دورش میریزن یعنی باقالی رد با اون پوست سبز خورد میکنن میریزن تو برنج اصلا خیلی چیز داغونیه و خیلی هم لیز میشه

كلا ايراني جماعت به هيچ جاي گوسفند بيچاره رحم نميكنه😂

حتما میخورن مال خودشون قوی بشه😂😂😂😂😂

دلمه سيرابي همون كله گيپاست اولين بار خونه مادرشوهرم ديدم  بد نبود البته اخرين بارهم بود  ديگه درست نكردن 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
نگو نگو چندش تر از اینم مگه هست چرا میگن خوشمزست و رودست نداره😭😭😭🤢🤢🤢

چون خوشمزه است خیلی 😂

آزاد شدم خوشحالم ننه 😃😃😃اانشالله آزادی قسمت همه 😁این بازگشت ظفرمندانه را از حبس سه چهار روزه به خودم تبریک میگم بحث سیاسی نکن میدونی که منم میدونم اونا هم میدونن پس من رو ننداز تو حبس سر چیزی که همه میدونیم
توی مشهد حلیم با قیمه میخورن اصلا نمیتونم حتی فکرکنم بهش چه برسه امتحان کنم و واقعا وقتی شنیدم از تع ...

حلیم نیس اش شله هست روش یه قاشق قیمه میریزن. فوق العاده خوشمزست. البته اش شبیه حلیمه

زمین به طرز وحشتناکی گرد است🌍