2777
2789
عنوان

غذاهای عجیب ایرانی!!!! شما چه غذایی خوردین یا دیدین که باعث تعجبتون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 107546 بازدید | 2677 پست

من فقط غذای چینیا برام عجیب و چندش و کثیفه ! 

کلا  هرموجود و حشره و جانداری که دوپاباشه و بتونه حرکت کنه رو سرخ میکنن میخورن😑😑😑😑😑

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

🍃وَاللهُ یَعلَمُ مَا فِی قُلوبِکُم 🍃خداوند می فرماید : حواسم هست چی تو دلت می گذره ..🍃.. دل مرنجان که زهر دل به خدا راهی هست🍃هر که راهیچ به کف نیست🍃به دل آهی هست ..🍃.. مراقب حرف زدنمون باشیم پشت هر اکانت مجازی یک قلب واقعی در حال تپیدنه...🍃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چندسال قبل اول دبیرستان عادت کرده بودم بجای چرخ کرده رو عدس پلو سس هزارجزیره میریختم میخوردم تازه خیلی هم دوست داشتم الان خودم میگم چه دیوونه ای بودم

خدایا تا تو کنارمی نمیترسه دلم...بمون پیشم مثل هر ثانیه از زندگیم ک بودنت رو واضحتر از هر بودنی حس کردم...مرسی ک بهم فرصت زندگی کردن،عاشق شدن،بچگی کردن و بزرگ شدن دادی...خدایا بابت همه نعمتهایی ک دادی و ندادی شکرت😍
درسته عادات غذائيه ديگه ولي ميشه عوض كرد مثلا من بچه بودم از ماهي ميگو حتي سرخ شده هم بدم ميومد چند ...

بو نمیداد حالا سالمون رو خام میخورن بخصوص تو سوشی ولی میگو خام نشنیده بودم

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      
اینجا هم کاربرر فیلی گفت خورشت ماست رو حورده حالش بهم خورده😅

ببین خودشون خیلی دوست دارنا اصلا یکجور عجیبی غذای لاکچریشونه

دقیقا مثل شله مشهدیه که من اونم اصلا نمیتونم بهش فکر کنم ولی مشهدیا واسش سر و دست میشکونن

ولی واقعا طعم بدی داشت قیافش رو‌ میدیدی انگار شله زرد رو ریختن تو میکسر لهش کردن بعد شیرین بود اصلا یک چیز عجیب غریبی بود

بابا به خدا ما قیمه نمیریزیم تو حلیم 

گوش بدید به من 

یکمقدار لپه پخته شده در روغن داغی که زردچوبه و دارچین فراوون داره میریزیم و بعد به این میگن'' روی حلیم'' بسیار خوشمزه ست میریزیمش ذو کاسه حلیم، شبیه نعنا داغ و سیرداغ روی آش رشته دقیقا... 

من مشهدی نیستم خراسانی هستم ولی ما  حلیم رو اینجوری میخوریم. بحث شله مشهدی ام ک کاملا جداست. 

من چندسال قبل اول دبیرستان عادت کرده بودم بجای چرخ کرده رو عدس پلو سس هزارجزیره میریختم میخوردم تازه ...

😂😂😂😂😂

بابا به خدا ما قیمه نمیریزیم تو حلیم 

گوش بدید به من 

یکمقدار لپه پخته شده در روغن داغی که زردچوبه و دارچین فراوون داره میریزیم و بعد به این میگن'' روی حلیم'' بسیار خوشمزه ست میریزیمش رو حلیم، شبیه نعنا داغ و سیرداغ روی آش رشته دقیقا... 

من مشهدی نیستم خراسانی هستم ولی ما  حلیم رو اینجوری میخوریم. بحث شله مشهدی ام ک کاملا جداست. 

بابا به خدا ما قیمه نمیریزیم تو حلیم  گوش بدید به من  یکمقدار لپه پخته شده در روغن داغی ...

پس طعم خورشت قیمه نمیده 😰😰😰😰

چندروز پیش تو شبکه ی من و تو یه برنامه ای میده  که زنه برای راز جوونی  به همه کشورها میره 

این دفه رفته بود چین 

رفت بازارشون و یه زن چینی با خودش برد 

اونواع سوسک ؛ کرم ؛ عقرب زرد و سیاه و حتی معذرت میخوام  آلت گوسفند رو هم به سیخ کشیده بودن😭

تازه یه مردی هم نشسته بود تخم مرغی که داخلش جوجه  بود و کباب شده بود رو میخورد یعنی قشنگ پوست تخم مرغو میکند و جوجه رو میذاشت دهنش😭😭😭😭😭😭

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

پسر خاله بابام هروقت میاد خونمون رو میز صبحونه هرچی باشه قاطی میکنه سرمیکشه.یه بار چایی و شیر و عسل و مربای توت فرنگی و قاطی کرد.بعد گفت شیره انگور بیار یکم.بردم براش اونم ریخت رو بقیه مواد خورد کلیم به به و چه چه میکرد

زندگی یه دروغ خیلی بزرگه باورش نکنیم....