2777
2789
عنوان

غذاهای عجیب ایرانی!!!! شما چه غذایی خوردین یا دیدین که باعث تعجبتون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 107546 بازدید | 2677 پست
خب کلا دستور شیربرنج با شکره فکر اینکه شیر برنج رو شور بپزن عجیبه واقعا اونوقت روش دارچین هم میریزین ...

سلیقه ایه ماکه دوست نداریم ونمیزنیم

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤

آش یخ

🍃وَاللهُ یَعلَمُ مَا فِی قُلوبِکُم 🍃خداوند می فرماید : حواسم هست چی تو دلت می گذره ..🍃.. دل مرنجان که زهر دل به خدا راهی هست🍃هر که راهیچ به کف نیست🍃به دل آهی هست ..🍃.. مراقب حرف زدنمون باشیم پشت هر اکانت مجازی یک قلب واقعی در حال تپیدنه...🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من عروسی پسرخالم اصفهان بود بعد هی بهم گفتن نورشت ماست بخور خوشمزست قاشق اول رو که خوردم اصلا دنیا دور سرم چرخید اصلا به مذاقم خوش نیومد انگار ماست شیرین میخوردی ولی خود اصفهانیا با ولع زیادی میخوردن

یکبارم خونه دوستم مامانش ماش پلو با کله پخته بود که خب من زبونش رو خوردم خوب بود مزه بدی نداشت

مادرشوهرم ایناهم. شوید رو سرخ میکنه توش نیکرو میزنه اونم دوست ندارم

عزیزم برنج که پخت شیرونمک میریزیم وقتی خوب جا افتاد خاموش میکنیم میخوریم بهش میگیم شیربرنج شیرین نیس ...

فقط منتظرم یکی بگه شیر کاکائو رو شور میخوریم نه شیرین خودمو دار میزنم😭😭😭😭😭😭

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      
من نيمه شعبان شله زرد سفيد خوردم بدون زعفرون بود😦

اونکه میشه شیربرنج

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
آش یخ

آش یخ چیه دیگه تاحالا نشنیده بودم

من عروسی پسرخالم اصفهان بود بعد هی بهم گفتن نورشت ماست بخور خوشمزست قاشق اول رو که خوردم اصلا دنیا د ...

اینجا هم کاربرر فیلی گفت خورشت ماست رو حورده حالش بهم خورده😅

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
آش یخ چیه دیگه تاحالا نشنیده بودم

منم شنیدم

🍃وَاللهُ یَعلَمُ مَا فِی قُلوبِکُم 🍃خداوند می فرماید : حواسم هست چی تو دلت می گذره ..🍃.. دل مرنجان که زهر دل به خدا راهی هست🍃هر که راهیچ به کف نیست🍃به دل آهی هست ..🍃.. مراقب حرف زدنمون باشیم پشت هر اکانت مجازی یک قلب واقعی در حال تپیدنه...🍃
خب کلا دستور شیربرنج با شکره فکر اینکه شیر برنج رو شور بپزن عجیبه واقعا اونوقت روش دارچین هم میریزین ...

نه دارچین میریزیم نه گلاب ما شیروبرنج ونمک بعضی ها داخلش زیره هم میریزن من دوست ندارم رازیانه هم میریزن من دوست دارم 

نه دارچین میریزیم نه گلاب ما شیروبرنج ونمک بعضی ها داخلش زیره هم میریزن من دوست ندارم رازیانه هم میر ...

فکر کنم باید یه بار امتحان کنم قابل هضم بشه برام