2777
2789
عنوان

غذاهای عجیب ایرانی!!!! شما چه غذایی خوردین یا دیدین که باعث تعجبتون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 107546 بازدید | 2677 پست
منم از خورش ماست خوشم نيومد آخه تركيب گوشت و ماست و زعفران چرا شيرينش ميكنيد آخه؟

دقیقا حیف اون گوشت

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا منم بهت پیشنهاد میدم...تو بچگی هم به دوستم پیشنهاد دادم ! بچه بودم تو مدرسه تو بیکسویت چهارتای ...

بازم بیسکوییت رو له کنی با چایی شیرین خوشمزست😂😂😂

قرمه سبزی با تمام مشخصاتش جلوم گذاشتن  ولی  کرفس توش بود اگر اشتباه نکنم !!!😐😐

اون طبیعیه .چون سبزی کرفس خیلی غلظت نمیده ب خورش سبزی قورمه قاطیش میکنن

🍃وَاللهُ یَعلَمُ مَا فِی قُلوبِکُم 🍃خداوند می فرماید : حواسم هست چی تو دلت می گذره ..🍃.. دل مرنجان که زهر دل به خدا راهی هست🍃هر که راهیچ به کف نیست🍃به دل آهی هست ..🍃.. مراقب حرف زدنمون باشیم پشت هر اکانت مجازی یک قلب واقعی در حال تپیدنه...🍃
اکثرا تابع ذائقه خونواده میشیم از بچگی هرجی مامان و بابا خوردن خب ماهم خوردیم و عادت کردیم کم پیش می ...

درسته عادات غذائيه ديگه ولي ميشه عوض كرد مثلا من بچه بودم از ماهي ميگو حتي سرخ شده هم بدم ميومد چند وقت پيش يه سفر رفتم اونجا هم ميگو هم سالمون خام خوردم البته طعم دار بود

آخه شکرنزنی شیرین نمیشه که

خب کلا دستور شیربرنج با شکره فکر اینکه شیر برنج رو شور بپزن عجیبه واقعا اونوقت روش دارچین هم میریزین یا توش گلاب هم داره؟

قصد جثارت ندارم اما از شنیدن قورمه سبزی گیلانی تعجب کردم خیلی ..شاید خوشمزه باشه اما باعث تعجب بود ....قورمه سبزی با گوجه وبادمجان یا قورمه سبزی با رب گوجه

🍃وَاللهُ یَعلَمُ مَا فِی قُلوبِکُم 🍃خداوند می فرماید : حواسم هست چی تو دلت می گذره ..🍃.. دل مرنجان که زهر دل به خدا راهی هست🍃هر که راهیچ به کف نیست🍃به دل آهی هست ..🍃.. مراقب حرف زدنمون باشیم پشت هر اکانت مجازی یک قلب واقعی در حال تپیدنه...🍃