2777
2789
عنوان

غذاهای عجیب ایرانی!!!! شما چه غذایی خوردین یا دیدین که باعث تعجبتون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 107533 بازدید | 2677 پست
وای وای تو خوابگاه دختر تبریزی بود گفت برم کاچی درست کنم ...اورد منم یه قاشق پر کردم گذاشتم دهنم اما ...

کاچی شووووور ؟؟؟؟  خب چرا اسمش کاچی بود پس ؟؟؟ 

دین من انسانیت نیست                                             در دنیایی که انسان ها آدم می کشند!  
توی مشهد مرسومه. تازه میگیم قیمه ش رو بیشتر هم بریزن

چه جالب واقعا تا چندروز پیش اصلا چنین چیزی نشنیده بودم

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من حلیمو با نمک دوست میدارم با شکر هم میخورم ولی با نمک بیشتر دوست دارم😶 داداشم گاهی رو سیب نم ...

دوست من تو خوابگاه نون پنیر خرما میخورد  

خدا رو شکر که در تاریخ 2020/2/2 من و همسرم در آمریکا هستیم(من ملکه آبی پوش آتلانتا هستم).ماشاءالله لا حول ولا قوه الا بالله
خورشت ماست اصفهان...در واقع هیییچ کدوم از اعضای خانوادمون نتونستن بخورن بعدم گوشفیل و دوغ اصفهان ...

خورشت‌ ماست رو‌ منم‌ نتونستم بخورم‌ ولی برعکس با‌ گوشفیل و دوغ خیلی حال‌ کردم و با ذوق خوردمش برام خیلی جالب بود‌ ولی خب نتونستم هم تمومش کنم

((📖تاپیک کتابخوانی📖))((🎵تاپیک آهنگ🎵))در دیدگان آینه‌ها گوئی حرکات و رنگها و تصاویر وارونه منعکس می‌گشت و برفراز سر دلقکان پست و چهرۀ وقیح فواحش یک هالۀ مقدس نورانی مانند چتر مشتعلی می‌سوخت. خورشید مرده بود، خورشید مرده بود و فردا در ذهن کودکان مفهوم گنگ گمشده‌ای داشت. آنها غرابت این لفظ کهنه را در مشق‌های خود با لکهٔ درشت سیاهی تصویر می‌نمودند. مردم، گروه ساقط مردم، دل‌مرده و تکیده و مبهوت در زیر بار شوم جسدهاشان از غربتی به غربت دیگر می‌رفتند و میل دردناک جنایت در دستهایشان متورم می‌شد. آه، ای صدای زندانی... آیا شکوه یأس تو هرگز از هیچ سوی این شب منفور نقبی به سوی نور نخواهد زد؟ آه، ای صدای زندانی... ای آخرین صدای صداها... (فروغ فرخزاد- آیه‌های زمینی)
حالا خوشمزه هست یا نه؟؟ میشه طعمش رو تحمل کرد؟میگن طعم چلوگوشت میده

خوشمزه که نیست ولی زیادم بد نیست مزه اش ولی بوی خیلی بد و مزخرفی داره با قیافه کدر

هم مامانم هم ماما ولی مامان بودن جذاب تره😚😍😍😍😍

من خودم خرچنگ خوردم تاحالا ولی مامان و بابام اینقدچندششون شد ک اصلن نگاش نکردن...

یه داداش دارم رو همه چیز سس کچاپ میزنه از کوبیده گرفته تابرنج و کلن همه چیز

مادرشوهر دختر عمومو دیدم با چایی انگور میخورد

دوغ و گوشفیل خوشمزه ی غیر منطقیه.    

این رو قراره امتحان کنم حتما خیلی تعریف شنیدم

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      
اتفاقا هردوتاش خوشمزست که 😋😋

با ذائقه ما جور نبود اصلا

"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"