2777
2789
عنوان

غذاهای عجیب ایرانی!!!! شما چه غذایی خوردین یا دیدین که باعث تعجبتون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 107547 بازدید | 2677 پست
سیرابی تو آش جو میریزن اتفاقا عالی میشه من خوردم چندبار

توشله زرد هیچی نریزین توروخدا ترکیبشو خراب نکنین من عاشقشششم😪

میگمــــــا .....طرف همچیـــن خودش ومیگیــره انگار ترکـــــــــــــــــه😍😁یاشاسین تورک یاشاسین ایران😍👍
من‌ خورش ماست رو تو بفرماییدشام دیده‌ بودم و خیلی دلم می‌خواست امتحان کنم  خانواده شوهرمم ...

😂😂😂😂😂😂😂 آخی چه تجربه ای 

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توشله زرد هیچی نریزین توروخدا ترکیبشو خراب نکنین من عاشقشششم😪

چندروز دیگه میگن شله زردم شور میخورن حالا میبینی😖😖

رو سوپ جو

به جای ابلیمو

سرکه سیب میزنم🤣🤣🤣🤣🤣 خیلی خوشمزه میشه اخه🙄🙄🙄🙄

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
ساندویچ و پیتزای مغز و زبون...تلفیقین ایرانی نیستن کامل فک کنم    

ساندویچش عاااالیه ولی پیتزا؟؟؟ مگه داریم مگه میشه

رو سوپ جو به جای ابلیمو سرکه سیب میزنم🤣🤣🤣🤣🤣 خیلی خوشمزه میشه اخه🙄🙄🙄🙄

خیلیا سرکه میزنن بعضیام رب انار 

https://t.me/joinchat/Fu4qTBbOg1IhFc9CwpTbQA

مامانم همیشه میگه تا وقتی یکیو پیدا نکردی که برات مثل بچه‌ت باشه نرو توی رابطه، ازدواج!یه بار که پرسیدم یعنی چی، گفت یعنی مثل بچه ای که از گوشت و پوست و استخون خودته باشه برات، نه خوبشو، نه بدشو، نه خوشگلشو، نه زشتشو، نه داراشو، نه فقیرشو حاضر نباشی با کس دیگه‌ای عوض کنی، هر عیب و ایرادیم که داشته باشه دلت نخواد یکی بهترشو بیاری به جاش، چون برات بهترینه در هر حالتی.‌‌..وقتی ازدواج کن که مطمئن باشی می‌تونی توی سختیا، نداریا، مریضیا، گرفتاریا مثل یه مادر بمونی به پای آسمون ابری و آفتابی زندگیِ طرفت، گاهی عینک آفتابی بزنی، گاهیم چتر بگیری دستت!:))
والا چی بگم آخه چرا قیمه😂

قیمه ش دقیقا اون قیمه ای نیست که با برنج میخوریم

قول میدم از سطل حلیم عکس بگیرم و بزارم😁😁😁😁

شما خب رو حلیم چی میریزید پس؟😲😲😲

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
لوبیا داشت !!!! عطر قرمه سبزی داشت !  با کرفس! ببین چی بود  ک من فقط آب خورشت رو   ...

تجربه شیرین فراموش نشدنی داشتی😂😂😂😂

من تو اینستا دیدم یکی رو حلیم قیمه می ریخت میخورد میگفت خیلی خوشمزس میگفت اکثر مشهد یا اینجور میخورن

وای عالیه که من عشق قیمه روی حلیمم البته اون حلیم شله قلمکار میگن بهش

برای رسیدن به آرزوم یه صلوات میفرستی با تشکر

من عاشق اینم غذاهای شهر های مختلف رو امتحان کنم شاید یکیش بهم نچسبه ولی اینکه بگم حالم بد شد و فلان لو س بازیه شوهر منم از اوناست که فقط به چند نوع غذای خودمون عادت داره 

من عاشق اینم غذاهای شهر های مختلف رو امتحان کنم شاید یکیش بهم نچسبه ولی اینکه بگم حالم بد شد و فلان ...

بخصوص غذاهای شمالی و جنوبی😍😍😍😍

توی مشهد حلیم با قیمه میخورن اصلا نمیتونم حتی فکرکنم بهش چه برسه امتحان کنم و واقعا وقتی شنیدم از تع ...

ن اتفاقا خوشمزس. با قیمه نمیخورن روش یکم قیمه میریزن خوشزس اتفاقا

ای زن که دلی پر از صفا داری از مرد وفا مجو مجو هرگز اومعنی عشق را نمی داند راز دل خود به او مگو هرگز