2777
2789
عنوان

غذاهای عجیب ایرانی!!!! شما چه غذایی خوردین یا دیدین که باعث تعجبتون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 107546 بازدید | 2677 پست

خودم زولبیا بامیه با پنیر میخورم 

رو همه چی ماست میریزم 

سنبوسه باز میکنم فقط وسطشو میخورم

همیشه سر نوع غذا خوردنم با مامانم و داداشم درگیرم

داری کجا میری آرامشم که صد جا بد در رفت آمارشم
یکی از دوستان چندصفحه قبل گفت گلاب و شکر و هل نداره زیره یا رازیانه و.‌‌.. میزنن به جاش

خب پس کلا فرق داره . ما برنج نیمه با گلاب. هل . و شیر میزنیم و شکر. تو اینترنم طرز پختشو که میزنی باشکر. مثل اینه که شله زرد شور بخوری. ولی خب حتما اونا دوست دارن و عشق میکنن. مهمم همین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سوسیس آب پز😑

چه شوخیه بدی😒😒😒😒😒

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      
😂  ماهی یکبار حداقل  وگرنه خاله ام تقریبا تو ماه سه چهار بار درست میکنه دور همی میخوریم

خدا نکشتت الان تشنج میکنم 😥😥😥😥😥

من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍

من خودم یه مدتی چیپس با نون لواش لقمه میکردم میخوردم خیلییییم باحال بود ولی دیگه الان سرعقل اومدم اینکارارو نمیکنم 😁

همیشه لبخند بزن  اینو بدون به اون چیزی که میخواهی میرسی  برای رسیدن همگی به آرزوهاشون یه صلوات بفرس تا اینجا اومدی  
خب پس کلا فرق داره . ما برنج نیمه با گلاب. هل . و شیر میزنیم و شکر. تو اینترنم طرز پختشو که میزنی با ...

پس فردا شله زرد شور هم مد میشه حالا ببین😂😂😂😂

توی مشهد حلیم با قیمه میخورن اصلا نمیتونم حتی فکرکنم بهش چه برسه امتحان کنم و واقعا وقتی شنیدم از تع ...

نه اون حلیم باقیمه نیست،من خودم عاشقشم،

برای تزیین حلیم روش یه چیزی شبیه قیمه میریزن،خیلی کم براتزیین به جای دارچین،مثل قیمه بدون گوشت بازعفرون،خیییلی خوشمزست

فکر کنم ترکیبش با هم همون شله مشهدی میشه آره؟؟

نه فرق داره😄😄😄

شله مثل حلیم هست ولی حبوبات هم داره خیلییییییییی خوشمزه س اگه واقعا کسی خوب درست کنه

حلیم که ذاتا روش باید قیمه بریزن🤣🤣🤣

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
خدا نکشتت الان تشنج میکنم 😥😥😥😥😥

ما خش درست میکنیم بیا آدرس بدم بیای دور همی تو هم بخور مشتری میشی 😁

آزاد شدم خوشحالم ننه 😃😃😃اانشالله آزادی قسمت همه 😁این بازگشت ظفرمندانه را از حبس سه چهار روزه به خودم تبریک میگم بحث سیاسی نکن میدونی که منم میدونم اونا هم میدونن پس من رو ننداز تو حبس سر چیزی که همه میدونیم
عاشق دلمه سیرابی ام

واقعا؟؟؟ مزش بد نیست؟

من کوچیک بودم پتی بورو خیس میکردم زیر شیر آب بعد میخوردم😑

هنوز ک هنوز پفک و با بستنی میخورم 

تخم مرغ و با انار دون ترش و اب لیمو آب نارنج میخورم

عدس پلورو با تخم مرغ میخوریم البته با مرغ بیشتر دوست دارم 😆😆😆

دانی که چرا راز نهان با تو نگویم؟؟؟طوطی صفتی طاقت اسرار نداری¿¿¿¿¿  

ما شیربرنج  توش نمک میریزیم.با شکر هم خوردم اما با نمک یه چی دیگس😬

دوسدارم متفاوت باشم٩٩/٧/١٠ انشاا... تاپيك ميزنم و از خوشي زياد نيشم بسته نميشه          بلند بگو الهي آمين👌