2777
2789
عنوان

غذاهای عجیب ایرانی!!!! شما چه غذایی خوردین یا دیدین که باعث تعجبتون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 107546 بازدید | 2677 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان همه یقه لباسشون چاک میدن که ماهم اب دوغ خیار با گوجه میخوریم🤭🤭🤭🤭

😂😂😂😂😂😂😂 اره والا

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      
حالا یه ترکیب خوشمزه بگم یه گاز سیب یه گاز از خیار اوف کی دوس داره😍

تکراریه خودم اول از همه گفتم 😍😍😍😍😍😍

شوهر من نون پنیر سبزی رو افطار با چای شیرین میخوره!

و من هم خب چایی شیرین حلاله همه غذاهاست منکه لقمه نون و پنیر یا کره رو هم میزنم تو جایی شیرین😅😅😅😂😂😂😂

من تازه اومدم نخوندم همشو😑خب یه غذای عجیب دیگم داشتیم گفتم😛

کدوم غذا عزیزم؟

راستی به سیب نمک هم میزنی؟ من میزنم🤤🤤🤤

کدوم غذا عزیزم؟ راستی به سیب نمک هم میزنی؟ من میزنم🤤🤤🤤

اون باقله که تلیت میکنیم با پیاز داغ میخوریم😋😋😋😋نه وای از شور و شیرین بدم میاد  مربا با پنیر حلوا با پنیر و اینجور چیزا😷😷

دلم میخاد مامان بشم
اون باقله که تلیت میکنیم با پیاز داغ میخوریم😋😋😋😋نه وای از شور و شیرین بدم میاد  مربا با پنی ...

یه بار امتحان کن این سیب زرد یا سبزا که ترش و شیرینن یکم روش نمک بپاش با خیار بخور 

ژوژگا

والا هرچیم سرچ میکنم گوگل نمیشناسه 

تیکه های استخون دار مرغ با دال عدس با آب فراوون

باقله تورون سنگک و میندازن تو آب باقالی گرم بعد درش میارن روش کره آب شده میریزن با تخم مرغ نیمرو شده و نعنا خشک 

به قول خاله قورباغه اگه نقووورم میترکم اگه بقووورم که سنگم میزنن پس چیکار کنم 
ژوژگا والا هرچیم سرچ میکنم گوگل نمیشناسه  تیکه های استخون دار مرغ با دال عدس با آب فراوون با ...

چه اسم عجیبی داره ژوژگا غذای کردیه؟

تو رو خدا بیا با هم رژیم بگیریم خسته شدم انقد گرفتم ول کردم اه

من تو تاپیک بامداد خمارم شروع کردم خیلی خوبه توام بیا

منم یه ساله میخام شروع کنم ولی این تاپیک واقعا خوبه

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

تاپیک به ۱۳۰ صفحه رسید☺ مررررسی از همه دوستان که شرکت کردن چقدر جالب بود اینهمه تنوع غذایی و سلیقه های متفاوت😍😍😍

خیلی از غذاهایی که به نظرم اول عجیب بود الان با رغبت دوست دارم امتحانش کنم از جمله دلمه سیرابی که خیلیا تعریفش رو کردن و همچنین شله و حلیم با قیمه با اینکه خودم طرفداره شکرم😂

دمتوووون گررررم عزیزان😘😘😘😘😘