2777
2789
عنوان

غذاهای عجیب ایرانی!!!! شما چه غذایی خوردین یا دیدین که باعث تعجبتون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 107546 بازدید | 2677 پست
اره من مشهدی ام خیلیها حلیم با قیمه میخورن اما من با شکر دوستدارم 

ببخشید این قیمه دقیقا یعنی چی؟ 

خدایاااا ممنونم برای هدیه قشنگی که بهم دادی....به خودت میسپارمش😍🤗 هرچی خیره برای همه منتظرا مقدر کن🤲🤲
دقیقا هرکی یه جیز عجیب و خاص دوست داره واسه بقیه تعجب آوره ولی این تاپیک مشهدیا بودااااا همه طرفدار ...

خدایاااا ممنونم برای هدیه قشنگی که بهم دادی....به خودت میسپارمش😍🤗 هرچی خیره برای همه منتظرا مقدر کن🤲🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لپه و گوشت و زعفرانه فکر کنم و رب کم البته منم نخوردم دوستان صفحات قبل گفتن

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      
اره من مطمئن بودم  چیزیکه گوشت داره باید با نمک درست بشه. چیزیم که شیر داره باشکر . اینجا به اط ...

آخه اینجا گفتن شیربرنجم با نمک میخورن

اره خب. وقتی نخورده باشی عجیب برات دیگه. ما سالهاست به این ذائقه ای که داریم عادت کردیم دیگه واسه هم ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

لپه و گوشت و زعفرانه فکر کنم و رب کم البته منم نخوردم دوستان صفحات قبل گفتن

آهاااااااا یعنی همون خورش قیمه

همسایمون یه غذا درست میکنه فسنجون که توش بادنجان داره وسیر فراوان از همه عجیب تر اسمشو میگه دل درد ک ...

عزیزم اینکه میگی فسنجون نیست.غذای شمالیه.ما بهش میگیم بادمجون شکم پر.تو شکم بادمجون‌و‌گوجه گردو و رب انار و سبزیهای معطر نیریزن.من دوست ندارم ولی تو شمالیها خیلی طرفدار داره

قورمه سبزی یکم رب بزنی این رنگی میشه. من هردومدلشو دوست دارم هم بدون رب هم بارب 😍😍😍😋😋😋😋وای دل ...

من شنیدم میگن این مدلیه مجلسیه مثلا

به ولله قسم باز بیاید بحث حلیم با نمک یا شکر رو راه بندازید خودمو میکشما

و همین طور شیربرنج با نمک و شکر😒

عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این رقص عاشقیتون یادگاری میمونه ..عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این بهترین سکانس کل زندگیتون...دل دومادو بردی عروس با سلیقه دوماد یه تارموتو به یه دنیا نمیده..  دوماد گل میریزه زیر قدم هات..دوماد هز (حض..حز)میکنه میرقصه باهات...  برو هرجا میره شونه به شونش شدی تاج سرش چراغ خونش
ما مشهد مهمان بودیم، حلیم خریدن برای صبحانه، روش قیمه ریخته بودن ما دوست نداشتیم و گفتیم جدا کردن ...

بنده خداها😂😂😂😂

آهاااااااا یعنی همون خورش قیمه

ولی ترش نیست و ِلیمو نداره مثل اینکه نمیدونم کدوم صفحه عکسش هست 

پدر بزرگ من خدا بیامرز نوشابه می ریخت رو پلو سالادم میریخت همشو قاطی میکرد میخورد😥😑

خدابیامرز سلیقه غذاییش زبانزد خاص و عام بوده پس

دوست من تو خوابگاه نون پنیر خرما میخورد    

مگ چیه من افطار میخورم😐عادیه ک همه میخورن

عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این رقص عاشقیتون یادگاری میمونه ..عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این بهترین سکانس کل زندگیتون...دل دومادو بردی عروس با سلیقه دوماد یه تارموتو به یه دنیا نمیده..  دوماد گل میریزه زیر قدم هات..دوماد هز (حض..حز)میکنه میرقصه باهات...  برو هرجا میره شونه به شونش شدی تاج سرش چراغ خونش