2777
2789

خانوما من یه کودک 1 ساله دارم ک شیرخودم میخوزه

حدود 2 هفته ای هست تیییییر میکشه یهو تو استخونام یوهویی تو زانوم یهویی توی انگشتام یا درد میگیرن

نمیدونم جرا😢

من فقط 1ماهه اول کلسیم خوردم دیگم نخوردم سهل انگاری کردم😢

الان این تیرکشیدن بنظرتون مال کمبود کلسیمه یا یه بیماری😢😢😢ترسیدم برم دکتر

اگه خودتو تقویت نکنی و به خودت رسیدگی نکنی دچار پوکی استخوان میشی خدای نکرده خیلی خودتو تقویت کن به خاطر شیری که میدی اینطوره قرص کلسیمتو بخور نوشابه هم اصلا نخور

من زنی ۲2 ساله ام که به انتخاب اینجانب۱۶سالگی مزدوج شده و در۱۷سالگی خدا به وی فرشته کوچولویی عطا کرده و من مادردختری به نام سِودا شدم و درحال حاضر وظیفه زندگی بخشیدن به هدیه دوم خدا رو به پایان رسانده و پرورش گل پسری به نام سام را به عهده دارم😎💪🏻

کمبود کلسیم😕

من ک دخترم ۳ماهشه هم تیر میکشه

دستام جون ندارن

سریع کمر درد میگیرم

تیکر ی سالگیه دختر گلمه 👇👇👇👇👇👇                خوش امدی عشق مامان و بابا  😍                              چقد خوشحالیم از بودنت 😊                                     دختر قشنگمو بعد ۴ سالو خورده ای ک منتظر بودیم حتی میکرو هم کردیم.ولی منفی شدبطور طبیعی ب لطف خدا باردار شدم  ...از خدا ناامید نشید دوستای عزیزم..تا خدا نخاد نمیشه..                                    فقط ارامش داشته باشید🥰                                            

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا کمبود کلسیمه برو دکتر بهت مکمل بده . یه موقع استخون و دندونت ضعیف نشه. ضمنا حتما دندونپزشک هم برو مثل من نشی که یهو دیدم ۹ تا دندونم خراب شده 

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
اگه خودتو تقویت نکنی و به خودت رسیدگی نکنی دچار پوکی استخوان میشی خدای نکرده خیلی خودتو تقویت کن به ...

اره اصلا بچه ادمو از همه چی دور میکنه فکر دکرم اون بود حالا استخونام خیلی درد میکنن

من الان ک پسرم توی پنج ماهه استخونام درد میکنه وصدا میده.کلسیم هم میخورم.میگن پودر سنجدم خیلی خوبه برای استخون درد.

من الان ک پسرم توی پنج ماهه استخونام درد میکنه وصدا میده.کلسیم هم میخورم.میگن پودر سنجدم خیلی خوبه ب ...

واقعااااا؟  خیلی بده 😢فک کنم پوکی استخون گرفتم

هنوزم دیر نیس گلم بجای گریه و اینکه خودت را ببازی.ماست و شیر حتما بخور.پودر سنجدم من خیلی شنیدم ک خوبه.کلسیمم به مقداری ک نرمالشه مصرف کن.

هنوزم دیر نیس گلم بجای گریه و اینکه خودت را ببازی.ماست و شیر حتما بخور.پودر سنجدم من خیلی شنیدم ک خو ...

اوهوم خدا کنه دیرنشده باشه حس میکنم پیکور میکنن تو استخونم 😢

عزیزم اینا دیگه عوارض شیر دادنه.من توی اطرافیانم ک شیر میدن هم این مشکل را دیدم.راستی آفتابم خیلی خوبه البته آفتاب قبل از ساعت ده صبح.