2777
2789
عنوان

وابستگی پسرم

161 بازدید | 14 پست

سلام.دوستان پسرم تازه سه روز پیش یکساله شد.تازگیا خیلی به من وابسته شده و هر جا میریم گریه میکنه و حتی توی خونه ام میخواد بیاد بغل من فقط.قبلا باهمه بیرون میرفت و جور بود بخصوص باباش

الان رفتیم بیرون گذاشتیم کالسکه گریه کرد بعد شوهرم در اورد گرفت بغلش گفت تو بیار کالسکه رو،بهش گفتم بابا کالسکه رو نیار وقتی نمیشینه میگه چرا سر من داد زدی توی خیابون و ما رو برگردوند خونه😔

این رفتار پسرم باعث شده دعوام بکنیم همش باهم

مامانا شما تجربتون چیه؟ این وابستگی از سرش میفته؟

خدایا بابت داده و ندادت شکر

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای نگو تو رو خدا بیرونم میبریش؟

تو این 3 سال بدون اون بیرون نرفتم به جز دو بار .که اپ اونم خواب بود و من یک ساعته رفتم و برگشتم.

الان اوضاعمون یه چیزی فراتر از وابستگیه.کلا به من چسبیده.حتی وقتی غذا میخوره یا تلوزیون نگاه میکنه تو بغل منه.

تکیه بر لطف خدا دارم و بس...

مگه مهد نمیبرید ؟ مهد بهترین راه حل هست برای رفع این مشکل

خیر.بخاطر وابستگی خیلی شدیدش به من مهد نمیتونه بره.اول باید از خودم جداش کنم تا بتونه بره مهد.

برا امتحان یه بار تو خونه بازی (برا دوستِ صمیمیم هستش)تنهاش گذشتم.کل خونه بازی رو گذاشته بود رو سرش از بس گریه کرده بود.دوستم فقط یه ربع تونسته بود نگهش داره .زنگ زد بهم که بیا دخترت هلاک شد از بس گریه کرد.رفتم اونجا دیگه کبود شده بود از گریه

خیر.بخاطر وابستگی خیلی شدیدش به من مهد نمیتونه بره.اول باید از خودم جداش کنم تا بتونه بره مهد. برا ...

خبلی استباه کردین که در خانه بازی تنهاش گذاشتین ، مهد هم که ببرید به این سرعت نمیشه تنهاش بزارید حتی شده یک ماه باید هر روز برید اونجا بشینید تا کم کم حدا بشه ، اگه مهد خوب هم باشه مربیها کار بلد هستن ، اصلا میبرن مهد که این وابستگی کم بشه نه اینکه برطرف بشه بعد ببرن

خبلی استباه کردین که در خانه بازی تنهاش گذاشتین ، مهد هم که ببرید به این سرعت نمیشه تنهاش بزارید حتی ...

عزیزم شما میدونی همین خونه بازی برا دخترم که کوچیک بود مث مهد بود براش.من الان دقیقا دو ساله(دقیقا از یک سالگیش) هفته ای 4 بار میبرمش.کلا هر دفه 2 الی 3 ساعت اونجا میشینم تا بازی کنه.از بس رفتیم دیگه دوستمو که مربی اونجاست خیلی دوسش داره و با شوق و ذوق میره پیشش.هر لحظه تو خونه اسمشو میاره و خاله خاله میگه.

من بعد از دو سال فقط یه بار تنهاش گذاشتم.که 15 دقیقه نتونست دووم بیاره.

مهد کودک که دیگه شما میگی یه ماه باید هر روز بری.

مرسانا دو سال منو کنارش تو خونه بازی داشته 15 دقیقه بدون منو نتونسته بمونه.یک ماه برا مهدکودک هم این درست نمیشه.

باید به فکر راه حل دیگه ای باشم

عزیزم شما میدونی همین خونه بازی برا دخترم که کوچیک بود مث مهد بود براش.من الان دقیقا دو ساله(دقیقا ا ...

شرایطتون سخته ولی نکته ای که هست اینجاست که اگه حصور مادر در یک مکان بیش از حد باشه هم اون بچه عادت مبکنه به حصور مادر اونجا ، تو مهد شرایط فرق میکنه اول اینکه بچه های دبگه هم بدون مادر هستن و دوم اینکه شما همه جا با اون‌نمیرید فقط در یک اتاق مینشینید و از دوربین میبینین روزهای اول فقط کنار شما در اتاق میمونه ولی کم کم مربیها وسایل بازی هیجان انگیز و جیزهای حالبی رو بهش نشون میدن و میگن اگه اونها رو میخوای باید بیای اتاق کناری اوایل ممکنه هر ۵ دقیقه بهتون سر بزنه و کم کم این فاصله زمانی بیشتر میشه ولی امیشه مطمئنه که شما همونجا هستین ، البته ابن پیسنهاد من بود و البته هروس صلاح خودش رو بیشتر میدونه

شرایطتون سخته ولی نکته ای که هست اینجاست که اگه حصور مادر در یک مکان بیش از حد باشه هم اون بچه عادت ...

عزیزم شما بچه تون رو مهد بردین که تجربه دارین ؟

ممنون بخاطر راهنماییتون.

تا قبل از 5 سالگی حتما مهد کودک میبرمش.امیدوارم راحت کنار بیاد و سخت نگذره بهمون.

عزیزم شما بچه تون رو مهد بردین که تجربه دارین ؟ ممنون بخاطر راهنماییتون. تا قبل از 5 سالگی حتما مه ...

بله عزیزم‌ الان‌یک سال هست که میبرم و من هم این دوران شما رو گذروندم  برای همین خواستم راهنمایی کنم