2777
2789
فرنی درس میکنم دوروزه باشیرپاستوریزه

شیر گاو امکان حساسیتش بالاست فرنی درست کن بدون شیر .بعدش بهش شیر خودتو یا شیر خشک اضافه کن شیر گاو زوده

🌾دیدن روی گل و سیر چمن نیست بهار...🌾بخدا بی رخ نعشوق حرام ست حرام...🌾آن بهارست که بعد از شب جانسوز فراق...🌾بهم آمیزد ناگه دو تبسم دونگاه...💝

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر گفتش وزن نگرفته بهتره فرنی بش بدی

خب بهت نگفت که فرنی رو با آرد برنج شروع کن؟نگفت شیر کاو نریز؟

🌾دیدن روی گل و سیر چمن نیست بهار...🌾بخدا بی رخ نعشوق حرام ست حرام...🌾آن بهارست که بعد از شب جانسوز فراق...🌾بهم آمیزد ناگه دو تبسم دونگاه...💝
شیر گاو امکان حساسیتش بالاست فرنی درست کن بدون شیر .بعدش بهش شیر خودتو یا شیر خشک اضافه کن شیر گاو ز ...

میخوام شیرم بیشتر شه ک اضافه کنم الان وقتی  نی نی میخوره شیر میاد درغیر این صورت شیردوش نمیدوشه

میخوام شیرم بیشتر شه ک اضافه کنم الان وقتی  نی نی میخوره شیر میاد درغیر این صورت شیردوش نمیدوشه

پس حداقل شیر پاستوریزه فعلا نریز شیر خشک اضافه کن یه مقدار بهش.

خب بهت نگفت که فرنی رو با آرد برنج شروع کن؟نگفت شیر کاو نریز؟

اردبرنج درس میکنم اونم گف ولی شیر پاستوریزه میریزم دیگه اونم گف پاستوریزه بریز

حساسیت کنه علایمش چیان

اردبرنج درس میکنم اونم گف ولی شیر پاستوریزه میریزم دیگه اونم گف پاستوریزه بریز حساسیت کنه علایمش چی ...

علایم متفاوته ممکنه بالا بیاره یا اسهال کنه یا بثورات پوستی مثل دونه بزنه جونشو.سوپم خواستی بعدا شروع کنی فقط سیب زمینی و هویجبا آب گوشت گوسفند یا مرغ محلی. هفته های بالاتر جعفری و گشنیز اضافه میشه .

شیر خشک گرونه 

خب نوع ارزونشو بگیر مثل ببلاک یه قوطی حداکثر یک ماه میشه استفاده کرد

مرسی گلم بثورات چیه

منظورم مشکلات پوستی

راسش میترسم اسهال بگیره یا بالابیاره ریسکش زیاده

خب میل خودته ولی شیر گاو سعی کن کمتر فعلا استفاده کنی