2777
2789
عنوان

بازم بيبي چك منفي بعد از ٤ روز عقب افتادن 😔 ديگه خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 36 پست
نه بابا هر چي دكتر ميرم خوب خوبه همه چي

برو دکتر محرک بهت بده بهت ،حتما شوهرت بره مراکز نازایی ازمایش اسپرم بده چون جاهای معمولی به درد نمیخوره ،عکس رنگی هم گرفتی ؟ ،ورزش کن ،تغدیه تو اکی کن

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ❤❤❤❤                                         

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

يه دوره اين دو تا رو خوردم اما فايده نداشت 

منم قبلنا لتروزل رو خورده بودم جواب نداد ابنماه اخری کلومیفن خوردم همراشم متفورمین ،ماه اولی باردار شدم ناامید نشو از دارو درمانی

یه دختر دارم شاه نداره 😍👸
من سه ماه آخر اقدامم هی عقب مینداختم سه ماه پیش دوروز  دوماه پیش شیش روز و ماه پیشم یه روز عقب ...

خوش به حالت تروخدا برا منم دعا كن خيلي دلم گرفته كاشخدا صداي منم بشنوه 

در ارزوي ني ني 🙏
خسته شدمم بعد از دو سال انتظار از بي بي منفي متنفرممم فقط گريه هر ماه نميدونم چرا خدا صدامو نميشنوه

منم چهارده ماه طول کشید خیلیا این وضعیتو دارن ناامید نباش دکترتو ادامه بده داروخهاتو بگیر و بخور مطمئن باش نتیجه میگیری

یه دختر دارم شاه نداره 😍👸
حتما هم‌از نظر ذخیره‌تخمدان بررسی شو ،

همه آزمايش هارو دادم اين ماه بازم ميرم دكتر ببينم چي ميگه نميدوني چه قدر لم ني ني ميخواد همش ميرم سيسموني فروشي چيز ميز ميخرم ميزارمشون گريه ميكنم 😭😔

در ارزوي ني ني 🙏
عكس نگرفتم دكترم ميگه لازم نيست 😔

خوب دکترتو عوض کن ،الان  دکترا بعد از یک سال که طبیعی  نشه اگه خانم هیچ مشکلی نداشته باشه ،حتما میفرستنش عکس رنگی و اقا هم حتما باید بره ازمایش اسپرم بده

منم چهارده ماه طول کشید خیلیا این وضعیتو دارن ناامید نباش دکترتو ادامه بده داروخهاتو بگیر و بخور مطم ...

خدا كنه برام دعا كن ممنونم از حرفات 😔

در ارزوي ني ني 🙏
همه آزمايش هارو دادم اين ماه بازم ميرم دكتر ببينم چي ميگه نميدوني چه قدر لم ني ني ميخواد همش ميرم سي ...

عزیزم خدابزرگه نگران نباش به زودی مامان میشی ،استرس رو از خودت دور کن ،