2777
2789

منم این ماه اقدام کردم بعد ۳روز تاخیر پری شدم 

دلیل این تاخیر چیه شما میدونی

شاید وجودم به کسی آرامش نده😏ولی همین که حضورم حرص خیلیارو در میاره بهم انگیزه میده😎😎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عفونت نیس من پری منظم این ماه ۳روز تاخیر بود پری اومد

نمیدونم   من یه دلیل تاخیر پری استریس می دونم عزیزم پیش ماما برو ولی فک نکنم چیزی باش نگران نباش

خیلی باحالیم خیلی 😀😀
نمیدونم   من یه دلیل تاخیر پری استریس می دونم عزیزم پیش ماما برو ولی فک نکنم چیزی باش نگران نبا ...

ممنون

شاید وجودم به کسی آرامش نده😏ولی همین که حضورم حرص خیلیارو در میاره بهم انگیزه میده😎😎

من سه ماه آخر اقدامم هی عقب مینداختم سه ماه پیش دوروز  دوماه پیش شیش روز و ماه پیشم یه روز عقب انداختم ،اینماه اخری که عقب انداختم باورم نشدممکنه باردار باشم همه میگفتن عقب انداختنای بی دلیل بزودی بارداری رو درپیش داره فکر نمیکردم واقعیت داشته باشه،ایشاالله شمام بزودیدامنت سبز شه

یه دختر دارم شاه نداره 😍👸
چکاب شدی خودت وشوهرت

اره خيلي دكتر رفتم همه چي خوبهه پريو دي هم منظمه مثلا ماه قبل اگه هفتم برج شدم اين ماه نهم ميشم يعني دوره هام سي و دو روزه است

در ارزوي ني ني 🙏
اره خيلي دكتر رفتم همه چي خوبهه پريو دي هم منظمه مثلا ماه قبل اگه هفتم برج شدم اين ماه نهم ميشم يعني ...

پس نگران نباش خدا به موقع اش نی نی تو دلت میزاره ....صبور باش...منم دارم صبر می کنم 

خیلی باحالیم خیلی 😀😀
من سه ماه آخر اقدامم هی عقب مینداختم سه ماه پیش دوروز  دوماه پیش شیش روز و ماه پیشم یه روز عقب ...

خسته شدمم بعد از دو سال انتظار از بي بي منفي متنفرممم فقط گريه هر ماه نميدونم چرا خدا صدامو نميشنوه

در ارزوي ني ني 🙏