2777
2789

میخوام با قانون جذب شوهرم و آدم کنم میشه بگید چجوری باید از این قانون استفاده کنم

گاهگاهی که دلم میگیرد پیش خود میگویم آنکه جانم را سوخت یاد میارد ازین بنده هنوز

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پس این قضیه نامه نوشتن و سوزوندن چیه؟

باید نامه بنویسی هر چی میخوای به فرشته مورد نظرت بعد بسوزونیش البته اینا رو اسلام ممنوع میدونه  آخوند محل ما شیطون پرستیه میگه نمیدونم والا

ولی اونی که تو آینه س اصلا وایب‌ نجات دهنده رو نمیده؛بیشتر مثل اوسگلاس🤦‍♀️

این مال فرشته هاست ی بار یکی تو همین جا نوشت که از نامه نوشتن به الوهیت درون همسرش نتیجه گرفته

من میخوام شوهرم عاشقم بشه باید به چه فرشته ایی نامه بنویسم و بعد باید تامه رو چکار کنم بسوزونم؟

عزیزم هرچی شنیدی رو بیخیال شو و فقط کاری که من میگمو بکن و بدون که نتیجه میگیری یه کتاب بهت معرفی میکنم ک خیلیم ارزانه بخرش و بهش عمل کن تا معجزه رو ببینی

کلیات اسرار و رازهای موفقیت از امید دین پرست

والسلام

#نامه_به_الوهیت_درون

🌹 به نام خدا

🌹 سلام بر الوهیت درون یا خدای درون ..... ( اسم شخص مورد نظر و یا بنویسید همسر الهی ام)  

🌹 خدای درون.... اکنون تو را فرا میخوانم و از تو میخواهم که به نزد من بیایی( 3 بار) 

🌹 ازت درخواست دارم و میخوام که...... مثلا با من مهربونتر باشی. بهم احترام بزاری. ازم حمایت کنی

🌹 خدای درون....(اسم اون شخص) ازت میخوام..... ( درخواستهای بعدیتون رو بگید )

🌹 در آخر بگید :

🌹 خدای درون...(اسم اون شخص) ازت مچکرم. ممنون که پیش من آمدی. اکنون رها هستی. برو و به.... (اسم اون شخص) این حرفها رو بگو تا اونها رو اجرا کنه

🌹 دوستت دارم و ازت مچکرم 

🌹 امضا: همراه با اسم و تاریخ همون روزی که نامه رو مینویسید 

🌹 بعد این موضوع رو رها کنید 

🌹 تشریف ببرید داخل کانال نتایج و ببینید فقط در عرض دو روز اعضا چه نتیجه هایی از این روش گرفتن 👇👇👇😉😉😉

🌹 @sanazasbaghi

🌹 @ghanounejaazb

🌹 البته نباید خواسته های عجیب غریب و منفی داشته باشید. درخواستهاتون باید درست باشه. مثلا حتی اگر کسی ازتون پول قرض گرفته میتونید ازین روش استفاده کنید (هر چند پول از دست دادن شما طبق قانون جذب ربطی به اون شخص نداره و به ارتعاشها و فرکانسهای خودتون بستگی داره) یا برای طلب عشق و محبت بیشتر. اما به نیت آزار و اذیت کردن کسی نه❌❌❌

عزیزم هرچی شنیدی رو بیخیال شو و فقط کاری که من میگمو بکن و بدون که نتیجه میگیری یه کتاب بهت معرفی می ...

میشه کتاب و دانلود کرد؟ خب این کتاب در مورد چی هست؟ راستش من هر کاری که بگی برای بهبود زندگسم انجام دادم ولی نتیجه ایی نگرفتم ذات همسرم عوض شده و مدتهاست که تغییر کرده و من خیلی اروم و مهربون هستم باهاش بنظرت این کتاب کمک میکنه بهم؟

#نامه_به_الوهیت_درون 🌹 به نام خدا 🌹 سلام بر الوهیت درون یا خدای درون ..... ( اسم شخص مورد ...

مرسی دوست عزیز انشاله که خدا کمک کنه و جواب بگیرم برات دعا میکنم که به خواسته اات برسی

#نامه_به_الوهیت_درون 🌹 به نام خدا 🌹 سلام بر الوهیت درون یا خدای درون ..... ( اسم شخص مورد ...

چند بار باید اینکارو انجام بدم؟