2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب بگیرن دا 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

هههه😁ولشون کن 

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

دیوار خونمونو کاغذ زدیم اونم انجام داد ظرفشویی خریدم اونم خرید اومد خونمون کابینتامونو دید رفت کابینتاشو عوض کرد شما بودین چکار میکردین گذشته از شوخی راهنماییم کنین

خب خوش سلیقهای.. منم خوشحال میشم اگه کسی اینکارو کنه

ایکاش یه تغییر کوچیک توش بده حد اقل فرق داشته باشیم  دقیقا میره عین همونو میگیره تو دوست نداری کمی متفاوت باشی

خواهر شوهر منم اینجوریه.حتی اون یه پله از من بهترشم میخره.منم فقط به مادر شوهرم یه بار به خنده گفتم.از وقتی من عروستون شدم خدارو شکر زندگی اونام رو اومده.

منم بالاخره مادر شدم🤰💃
به خدا راست میگم حتی من واسه روی دیوار خونم اینه تزیینی گرفتم رفتن عین همونو گرفتن من دوست ندارم ولی ...

عزیزم ناراحت نشی. ولی به خدا شماها رو درک نمیکنم. چند وقت پیش یکی تاپیک زده بود زن داداشم عین شلوار من خریده رفتم دعوا راه انداختم .

خوب عزیزم سلیقه ت خوبه یا اونا هم می پسندن. و اینکه وسیله بازار رو هرکسی میتونه بخره فقط مال شما نیست که فداتم😥😥😥

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))