2777
2789
عنوان

بچه ها با مادر شوهرم خیلی بد حرف زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1089 بازدید | 85 پست
من خودم دل خوشی از مادر شوهر ندارم ولی احترامشو دارم مگه خودمون براشون چکار میکنیم که انقدر ازشون تو ...

سلام ابجی، من از ابجیمون خبر ندارم چ کارایی برای مادرشوهرش میکنه، شاید عروسشونم براشون کار میکنه و توقع داره ، اگ اینجور باشه این درست نیس موقع ناهار بزنگه  بگه نیومدی، حالا ک این موقع زنگیده پس بره غذاشم بخوره، ظرفاشو و بقیه کارام خود مادرشوهرش بکنه و  حرص هم بکنه اشکال نداره 🤗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم یه نصیحت از من به شما از هیچچچچچ کس هیچچچچ وقت توقعی نداشته باش تا خودت راحت باشی 

خب درسته مادرشوهرته ولی وظیفه اش نیست که شما رو دعوت کنه !!!!!

شما خود ت ازش توقع داری خودتم ناراحت میشه 

ببخشید خب شما امروز که زودتر ناهار گذاشتی دعوتشون میکردی چی میشد؟؟؟؟

همیشه شعبان یه بارم رمضان!!!

عزیزم یه نصیحت از من به شما از هیچچچچچ کس هیچچچچ وقت توقعی نداشته باش تا خودت راحت باشی  خب در ...

ببخشید تاپیک قبلیمو بخونی متوجه میشی من چقد پذیرایی میکنم ازش بعدشم ما شاید ماهی دوبار بریم اونجا انتظار دارم درست دعوت کنه اونم الان که حامله م یا اصلا دعوت نکنه

عزیزم یه نصیحت از من به شما از هیچچچچچ کس هیچچچچ وقت توقعی نداشته باش تا خودت راحت باشی  خب در ...

چطور به یه خانم باردار انقد زحمت میده ولی خودش اینجوری زرنگ بازی درمیاره

خ  شیک و مجلسی ناهارت رو میذاشتی یخچال برا شام و دعوتش رو قبول میکردی تا دیگه احساس زرنگی نکنه ...

شوهرم یهو یی جایی نمیاد میگه از قبل باید بدونم برنامه چیه 

نمیدونم ولی ماشاا... خیلی فعالیا

بزن ب تخته چش نخورم

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
مگه میزاره دست بزنم به یه یخچال فوری میگه برو بشین 

تو دست نزن 

وقتی اینجوری دعوت میکنه که نری بگو پای تلفن اره میایم همون تو تلفن بگو یه دوغ خونگی هم درست کنید نوه تون هوس کرده 

نه چند هفته یه بار میریم ولی تا زنگ نزنه نمیریم خب از این لحنش حرصم گرفت اصن زنگ نزنه بهتره اینجور گ ...

زحمت کشیدید!😅😅والا دیگه هفته ای یه بار باید برید سر بزنید،شوهرتونم نمیره؟

اگه میشه از ته دل برای من دعا کنید💛💛💛
زحمت کشیدید!😅😅والا دیگه هفته ای یه بار باید برید سر بزنید،شوهرتونم نمیره؟

خب وقتی دوست نداره کجا بریم ؟اون خودش چند روز در هفته میاد خونه ما سر میزنه نمیشینه کسی بره 

خب من خیلی کارا براش میکنم در هفته چهار پنج بار نهار یا شام هست کارای خریدشو انجام میدیم بیرون میبری ...

مگه نگفتی چندهفته یه بار میرید؟

اگه میشه از ته دل برای من دعا کنید💛💛💛