2777
2789
عنوان

بچه ها با مادر شوهرم خیلی بد حرف زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1089 بازدید | 85 پست

عزیزم،من فکر کردم کلا رفت و آمدتون کمه،تو که الان بارداری،بیشتر خودتو تلپ کن،جدی میگم.اصلا به دعوت احتیاجی نیست که؛زنگ بزن بگو میایم خونتون،هم نهار بخور هم شام،درمقابلش هم ظرفارو بشور،من هیچوقت دعوتی نمیرم اصلا،از اول خودمون زنگ میزدیم میرفتیم.

اگه میشه از ته دل برای من دعا کنید💛💛💛

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب من خیلی کارا براش میکنم در هفته چهار پنج بار نهار یا شام هست کارای خریدشو انجام میدیم بیرون میبری ...

ماام این کارارو میکنیم

البته شوهرمن مامانیه

عزیزم،من فکر کردم کلا رفت و آمدتون کمه،تو که الان بارداری،بیشتر خودتو تلپ کن،جدی میگم.اصلا به دعوت ا ...

اصلن خوشش نمیاد بعد تو رو که اخمو بی محلی نمیکنه  مثلا انقد دیر غذا را میاره یا یه چیز بدمزه درست میکنه که ادم دل به خون میشه بعضی وقتام میریم اونجا پامیشه به بهونه خرید مثلا میوه میره بیرون چندین ساعت بعد میاد 

عزیزم،من فکر کردم کلا رفت و آمدتون کمه،تو که الان بارداری،بیشتر خودتو تلپ کن،جدی میگم.اصلا به دعوت ا ...

بعد میاد پیشم میشینه میگه فلانی و فلانی خسته م کردن خیلی میان خونه ما داداش خودشو خواهرشو میگه تازه برا شامم نمیرن  برا نشستن بعد شام خب من این طور برداشت میکنم که یعنی شمام زیاد نیایین

من شوهرم اهل خدمت به مادرش نبود من خیلی اصرار میکردم الان دیگه عادی شده

همین که شوهرت مامانی نیست به دنیا می ارزه بخدا.تو انجام بده برای خدا وقتی میبینی شوهرت بچه ننه نیست 

بعد میاد پیشم میشینه میگه فلانی و فلانی خسته م کردن خیلی میان خونه ما داداش خودشو خواهرشو میگه تازه ...

نه بابا،پسرش فرق داره با برادرخواهر

نه بابا،پسرش فرق داره با برادرخواهر

نمیدونم من اینطور احساس میکنم کلا حوصله مهمون داری نداره خواهر شوهرمم درس میخونه اونم دوست نداره کسی خونشون بره اگه مادر شوهرم دوست داشت من میفهمیدم از برخوردش