گذاشته گذاشته الان که مطمئنه من نهار درست کردم زنگ زده بعد میگه نیومدی؟تازه نمیگه بیاین.منم گفتم حالا که ظهره و هرکسی نهارشو اماده کرده کسی که نمیشینه تا حالا کسی میخواد دعوت کنه زودتر میگه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم،من فکر کردم کلا رفت و آمدتون کمه،تو که الان بارداری،بیشتر خودتو تلپ کن،جدی میگم.اصلا به دعوت ا ...
اصلن خوشش نمیاد بعد تو رو که اخمو بی محلی نمیکنه مثلا انقد دیر غذا را میاره یا یه چیز بدمزه درست میکنه که ادم دل به خون میشه بعضی وقتام میریم اونجا پامیشه به بهونه خرید مثلا میوه میره بیرون چندین ساعت بعد میاد
عزیزم،من فکر کردم کلا رفت و آمدتون کمه،تو که الان بارداری،بیشتر خودتو تلپ کن،جدی میگم.اصلا به دعوت ا ...
بعد میاد پیشم میشینه میگه فلانی و فلانی خسته م کردن خیلی میان خونه ما داداش خودشو خواهرشو میگه تازه برا شامم نمیرن برا نشستن بعد شام خب من این طور برداشت میکنم که یعنی شمام زیاد نیایین
نمیدونم من اینطور احساس میکنم کلا حوصله مهمون داری نداره خواهر شوهرمم درس میخونه اونم دوست نداره کسی خونشون بره اگه مادر شوهرم دوست داشت من میفهمیدم از برخوردش