2777
2789
عنوان

بچه ها با مادر شوهرم خیلی بد حرف زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1089 بازدید | 85 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسم کاربریت رو عوض کردی یادمه این نبود!!!!!!

ن همین بود خیلی وقت پیش با کاربری his92 بودم ک ترکید اگه منظورت اونه

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

من بدون دعوت به غیر از عیدا  نمیرم خونه شون، روزایی ک بخوان بریم شوهرم از صبش میگ ک غذا ندرستم ، میگفتی باشه، قشنگ و شیک لباس میپوشیدی ، اونجا هم سرسنگین میشستی، غذاتم میزاشتی شب با شوملت میخوردی 😍 فقط اونجا دست ب سیاه سفید نمیزدی ک بفمه دیگ اینجوری دعوت نکنه قوزمیت😂

بعدم جای خالی ،لقش 😂 به جیش نی نی توی شیکمت 😂 بیخودی حرص خود نده🤩

من که باردارم شوهرمم دیابت داره مادر شوهرمم کلیه ش مشکل داره بقیه شونم نمیگیرن

چه راحت.همه ازهم خبر دارین که روزه نیسین.ما انقد خجالت میکشیم کسی بفهمه روزه نیسیم که تا شبم گشنه میشینیم.خخخخ.ناهارم دعوت میکنین تازه 😂😂😂😂😂

نترس ماه پشت ابر نمیمونه،منم تجربه همه اینارو دارم

چرا میمونه چون اون با مادر شوهرشم همین جوری بود  یه سری کارا سرش در میورده که الان که تعریف میکنه فقط من میفهمم چرا اون اینجوری واکنش نشون میداده اخرشم همه از مادر شوهرم تعریف کردن که چقد خوب بوده با مادر شوهرشو فلان اینم میشینه هی غیبت مرده را میکنه

من بدون دعوت به غیر از عیدا  نمیرم خونه شون، روزایی ک بخوان بریم شوهرم از صبش میگ ک غذا ندرستم ...

من خودم دل خوشی از مادر شوهر ندارم ولی احترامشو دارم مگه خودمون براشون چکار میکنیم که انقدر ازشون توقع داریم بی خیال باشید عزیزا 

فقط خدا .....
من خودم دل خوشی از مادر شوهر ندارم ولی احترامشو دارم مگه خودمون براشون چکار میکنیم که انقدر ازشون تو ...

خب من خیلی کارا براش میکنم در هفته چهار پنج بار نهار یا شام هست کارای خریدشو انجام میدیم بیرون میبریمش با خودمون بعد اون تو همه کارامون دخالت میکنه نظر میده برا همین توقع دارم ازش ولی فکر کنم بهتر باشه منم هیچ کاری نکنم توقعم نداشته باشم

اصلا چیزای اروم به مغزم نمیرسه همش خودمو بده میکنم

یکم قبل این ک چیزی بگی فکرکن عزیزم تا بتونی کلمات وجمله مناسبی پیداکنی

❤❤❤❤❤این امضا پراز عششششققق و حالِ خووووب،امیییید وانرژی مثبته،،امیدوارم بادیدنش حالِ دلت خووووب بشه......لبخند بزن و دنیارو قشنگتر کن  بالبخندت میم مشکلات ازبین میره و شکلات میمونه همونقدر شیرین ولذت بخش🍬🍫راستی هرروز به خدا وتموم عزیزانت بگو که چقدرعاشقشونی  بزرگترین ازمون زندگی ماوقتیه که بتونیم باتموم ناملایمت زندگی بازهم بگیم خدایاشکرت،قوی باش واز این ازمون سربلندبیرون بیا💪💪 خدا داره نگات میکنه بهش لبخندبزززززن         *روزی که بفهمی جواب هر حرفیو نباید داد یه قدم به بلوغ فکری نزدیک شدی والبته چندین قدم هم به ارامش🍀🍀
خیلی فکر کردم این به ذهنم اومد    

😂😂😂

❤❤❤❤❤این امضا پراز عششششققق و حالِ خووووب،امیییید وانرژی مثبته،،امیدوارم بادیدنش حالِ دلت خووووب بشه......لبخند بزن و دنیارو قشنگتر کن  بالبخندت میم مشکلات ازبین میره و شکلات میمونه همونقدر شیرین ولذت بخش🍬🍫راستی هرروز به خدا وتموم عزیزانت بگو که چقدرعاشقشونی  بزرگترین ازمون زندگی ماوقتیه که بتونیم باتموم ناملایمت زندگی بازهم بگیم خدایاشکرت،قوی باش واز این ازمون سربلندبیرون بیا💪💪 خدا داره نگات میکنه بهش لبخندبزززززن         *روزی که بفهمی جواب هر حرفیو نباید داد یه قدم به بلوغ فکری نزدیک شدی والبته چندین قدم هم به ارامش🍀🍀