2777
2789
عنوان

بچه ها با مادر شوهرم خیلی بد حرف زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1089 بازدید | 85 پست
قبلش دعوت نکرده زنگ زده میگه نیومدید!!هرهفته مگه میرید؟

نه چند هفته یه بار میریم ولی تا زنگ نزنه نمیریم خب از این لحنش حرصم گرفت اصن زنگ نزنه بهتره اینجور گفتنه که

خوب کردی مادر شوهر منم همینه تازه بهش میگم غذا درست کردم دوباره یکم از اون غذتی کوفتی خودش میفرسته ب ...

من وحشتناک ازین منت ها میترسم

لایک نکنید لطفا...ریپلای فقط           خدایا شکرت           

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پروفایلت😯

چیه خوشت نیومد از نگاه ژرفم؟

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
نه چند هفته یه بار میریم ولی تا زنگ نزنه نمیریم خب از این لحنش حرصم گرفت اصن زنگ نزنه بهتره اینجور گ ...

ولی ازحق نگذریم یکم لحنت بدبوده،،اروم میگفتی چون ازقبل خبرنداده بودین غذا اماده کردم

❤❤❤❤❤این امضا پراز عششششققق و حالِ خووووب،امیییید وانرژی مثبته،،امیدوارم بادیدنش حالِ دلت خووووب بشه......لبخند بزن و دنیارو قشنگتر کن  بالبخندت میم مشکلات ازبین میره و شکلات میمونه همونقدر شیرین ولذت بخش🍬🍫راستی هرروز به خدا وتموم عزیزانت بگو که چقدرعاشقشونی  بزرگترین ازمون زندگی ماوقتیه که بتونیم باتموم ناملایمت زندگی بازهم بگیم خدایاشکرت،قوی باش واز این ازمون سربلندبیرون بیا💪💪 خدا داره نگات میکنه بهش لبخندبزززززن         *روزی که بفهمی جواب هر حرفیو نباید داد یه قدم به بلوغ فکری نزدیک شدی والبته چندین قدم هم به ارامش🍀🍀
خوب کردی مادر شوهر منم همینه تازه بهش میگم غذا درست کردم دوباره یکم از اون غذتی کوفتی خودش میفرسته ب ...

همین دیگه میگم اگه حال نداری زنگ نزن این چه زنگ زدنیه بعدم منت میزاره نیومدید من گفتم