2777
2789
عنوان

من همونم که گفتم به شوهرم گفتن بافوری عکسش رو میذارم شما نظر بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 3244 بازدید | 233 پست
بچه ها این آقا چن سالشه بنظرتون؟

حدودا ۴۰ میخوره ؟حالا چند سالشه ؟

یه روز میاد....یه روز خیلی قشنگ....                            یه روزی که حتی فکرشونمیکنی...                             یه روزی که همون لبخند بزرگ میشینه رو لبهات💋         اون روز دلت هم شاده،چون همون زندگی که آرزوت بوده به روزهات پاگذاشته....☺                                  فقط صبر داشته باش. میرسه اون روز...میرسه اون لبخند...                                                             حالا برای امتحان جلو آینه یه لبخندبه خودت بزن. تو لایق همه چی هستی...😍 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@momiii   عزیزم  نمیدونم چرانمیتونم   ریپلای  کنم شما ... 

الهی فداات خانومی ...نشی ک 😍❤💜💛😍خدااات نکنه

خیلی خااانومی و اصیل😙😙😙😙😙

عشقتون همیشگی  و پااایدااار 🌹🌹🌹

خداایااا سخت  ب وجودت و پشتیباانیت نیاازمندم اگر کمکم نکنی میشکنم ... منتظر معجزه ی توهستم البته برای من معجزه براای تو ک کاری نیست"  اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم "
بابامه🙈🙈🙈 روز عروسی ارکستر بهش میگف تو ی پا دامادی برا خودت😁

واییی خدا چه جووونه ماشالله بهش 

دختر خاله منم وقتی رفت عقد کنه باباش که زودتر داماد اومد تو عاقد گفت ماشالله داماد چه خوشتبپیپه به بابای دختر خالم گفت همه مردیم از خنده بعد داماد خجالت کشید یواش اومد تو

یه روز میاد....یه روز خیلی قشنگ....                            یه روزی که حتی فکرشونمیکنی...                             یه روزی که همون لبخند بزرگ میشینه رو لبهات💋         اون روز دلت هم شاده،چون همون زندگی که آرزوت بوده به روزهات پاگذاشته....☺                                  فقط صبر داشته باش. میرسه اون روز...میرسه اون لبخند...                                                             حالا برای امتحان جلو آینه یه لبخندبه خودت بزن. تو لایق همه چی هستی...😍 
واییی خدا چه جووونه ماشالله بهش  دختر خاله منم وقتی رفت عقد کنه باباش که زودتر داماد اومد تو ع ...

آره خیلی خوبه اخه بابام خودشم زود ازدواج کرد زودم داماد دار شد

عشق مثل روشنی ماه با تو میرسه از راه…✨❤️👼🏻🧿
  آره خیلی خوبه اخه بابام خودشم زود ازدواج کرد زودم داماد دار شد

عین شوهر خاله من ۴۲ سالشه یه دختر ۲۰ ساله داره نوه هم داره ولی خب دختر خالم زود ازدواج کرد