2777
2789
عنوان

خانوما میشه بیاین

69 بازدید | 19 پست

دخترم 6 سالشه حدود یه هفته س دائم سرفه میکنه سرما خوردگی هم نداشته هرچی داروی خونگی بلد بودم دادم فایده نداشته یکی از اقوام تخصص ریه داره اونم دارو داد بنظرم بدتر شده بچه م تا میخاد حرف بزنه سرفه ش میگیره 😥 کلافه شدم همش گریه میکنم میگم نکنه مریضی بدی داره 😢راه حلی دارید شماها؟

ببرش دکتر خوب خدایی نکرده...  چیزیش میشه 

میشه برای منم صلوات بفرستین برای خوب شدن ❤زندگیم❤ دعا کنین التماس دعا دارم💚                            اگه فرستادین بگین منم براتون صلوات بفرستم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترتون الرژی فصلی داره شاید الرژی ژنتیکی وسرشتی همه مدل دارویی بهش ندید اول ببریدش کلینیک الرژی و پرهیزغذایی داشته باشه تواین فصل گرده ی گل ها اذیت میکنه تابستون بهترمیشه ماسک بزنه توخیابون کیوی گوجه سبز کاکائو بادمجان شکلات براش بده اسپری آسم همه میدند که اونم دردرازمدت عوارض داره اضافه وزن هم موثره این مشکل روبچه های جاریم داشتند بزرگتر شدند خوب شدند

الان فصل حساسیت وآلرژی 

ببین به گل و گیاه خاصی که تو‌ خونه داری شاید حساسیت داره

هوای خونه رو هم مرطوب نگه دار

آنچه هستی هدیه خدا به توست و آنچه خواهی شد هدیه تو به خداوند است...پس بی نظیر باش
میخام فردا باز ببرمش اعصابم خرده چشه ینی؟

زیاد نگران نباش انشالله که خوب میشه امروز هم سعی کن غذاهایی که ادویه داره نده بهش شاید حساسیت داره ولی ببرش دکتر 

میشه برای منم صلوات بفرستین برای خوب شدن ❤زندگیم❤ دعا کنین التماس دعا دارم💚                            اگه فرستادین بگین منم براتون صلوات بفرستم 
دخترتون الرژی فصلی داره شاید الرژی ژنتیکی وسرشتی همه مدل دارویی بهش ندید اول ببریدش کلینیک الرژی و پ ...

اونا چجوری بودن؟آخه همش سرفه میکنه طفلک قبلا اینجور نبود دلم آتیش میگیره یه کلمه حرف نمیتوته بزنه

خیلی شایعه این قضیه بین بچه ها ببریدش پیش متخصص اطفال بهش اسپری میده خوب میشه  من خودمم تابست ...

وای ممنون از دلداریتون،سرفه هاش عمیق و زیاده شمام اینجوری میشین؟

وای ممنون از دلداریتون،سرفه هاش عمیق و زیاده شمام اینجوری میشین؟

اره عزیزم تا شروع میکنم ب صحبت کردن دوسه کلمه میگم سرفه هام شروع میشه سرفه خشک طولانی 

اسپری هم اگه بهش بدن نگران نباشید اصلا عوارض نداره من تو کلینیک اطفال بودم سوالی ک همه مامانا میکنن همین عوارض اسپریه 

اره عزیزم تا شروع میکنم ب صحبت کردن دوسه کلمه میگم سرفه هام شروع میشه سرفه خشک طولانی  اسپری ه ...

خدا عاقبتتو بخیر کنه🌷 انقد نگرانم و فکر بد میکنم که دیشب خابم نبرد یه سردرد وحشتناک گرفتم