2777
2789
من تل ندارم حالا لطف کن اينجا مشاوره بده😁😁 من پوستم چرب و جوش ميزنه تازگيام ک لک افتاده روش حا ...

جای جوشم داری؟چند سالته؟

به سهم خودم دنيا رو جاي زيباتري براي زندگي ميكنم.الهي كه به همه ي آرزوهاتون برسيد  

من سه بار دکتر پوست رفتم ،آزمایش تیروئید دادم دوبار سونو رفتم ،پریودم منظمه کیست ندارم،انواع ماسکای خانگی ماست و خیار سیب زمینی سفیده تخم مرغ گلاب سرکه سیب عسل زردچوبه رازیانه آب پیاز آلوئه ورا خمیر دندون استفاده کردم الان هرروز صورتمو میشورم و هفته ای دوبار از ماسک خاک رس استفاده میکنم ورزش میکنم و هنوزم که هنوزه دارم جوش میزنم😭

خدایا شکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سه بار دکتر پوست رفتم ،آزمایش تیروئید دادم دوبار سونو رفتم ،پریودم منظمه کیست ندارم،انواع ماسکای ...

تل داری بیا راهنماییت کنم حل میشه

به سهم خودم دنيا رو جاي زيباتري براي زندگي ميكنم.الهي كه به همه ي آرزوهاتون برسيد  
اخه من پوستم چربه

منم پوستم چربه چند قطره ابلیمو بزن روی پنبه بکش به صورتت بعد اونو خیلی کم استفاده کن بعد یه مدت پوستت عادت می کنه هیچ ضرری هم نداره طبیعی طبیعی 

وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید . 

یه کم برنج ایرانی رو بجوشون تا خوب له بشه بهش الوورا و ویتامین e و ماست اضافه کن بزن به پوستت روشن کننده ی قویه

همش ۲۴ سالمه اشتباهی اسممو گذاشتم پیرزن قابل تغییرم نیست   

اسی هر ماسکی بگی امتحان کردم 

دو ساله درگیر جوش و جای جوشم 

اخرم رفتم سراغ کرمای خارجی و خیلی گرون بازم اثر نداشت زیاد

دو هفته روزی دو بار فقط و فقط لیمو ترش تازه زدم صورتم 

انقد صاف و سفید شده بودم دلم نمیومد ارایش کنم 

لیمو ترش واسه من معجزه کرد 

گریع؟؟ ... سرتو بالا بگیر پرنسس...  تاجت داره میفتع*