2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا دیروز انقد تو این تاپیکا مشاوره پوستی دادم خسته شدم😂😂آخر آی دی تل دادم بچه ها اومدن اونجا با ...

خدا خیرت بده من پوستم خیلی خشکه چکارش کنم حس میکنم داره چروک میشه دیگه

روزي ي بار با صابون ميشورم چون پوستم حساسه ميترسم زياد باهاش ور برم

ای ای ای از همین اول معلوم شد چرا پوستت خوب نی

به سهم خودم دنيا رو جاي زيباتري براي زندگي ميكنم.الهي كه به همه ي آرزوهاتون برسيد  

خانم ها توجه کنید

اونایی که پوست چرب دارین

رعایت این نکات براتون بسیار ضروریه

-ضد آفتاب و کرم پودر های oil free یا همون فاقد چربی استفاده کنید

-آرایشتون رو به هیچ وجه با دستمال مرطوب پاک نکنید چون آلودگی هارو کامل پاک نمیکنه و منافذتون عمیق تمیز نمیشه.

شیر پاک کن هم چون پایه روغنی داره براتون مناسب نیست. به جاش از میسلار واتر برای پاک کردن آرایش استفاده کنید

- هیییییچ وقت هیییچ وقت با آرایش نخوابید

-ژل شستشو یا فوم شستشوی مخصوص پوست چرب که فاقد سولفات و الکل باشه استفاده کنین

-تونر فاقد سولفات و الکل استفاده کنید

-هفته ای دوبار پوست صورتتون رو با اسکراب مخصوص پوست صورت لایه برداری کنید

-در صورت امکان از فیس براش استفاده کنید. لازم نیست حتما برقی باشه. فیس براش دستی هم خیلی عالیه

-خاک رس باعث جذب چربی اضافه پوست میشه. بنابراین ماسک های حاوی خاک رس براتون خیلی خوبه. سعی کنین هفته ای دو الی سه بار ماسک خاک رسی استفاده کنید.

ماسک خاک رسی نعنا و لیمو فریمن خیلی خوبه.

ماسک لجنی زغال و شکر سیاه فریمن هم خوبه.

ماسک عسل مانوکا مونته ژنه هم خوبه.

کلا اگه خواستین ماسک آماده بخرین فریمن، هالیوود استایل یا مونته ژنه خیلی خوبن.

اگه سوالی دارین ازم بپرسین

چرب

من پوستم قبلا چرب بود هفته ای یبار یا دوبار ابلیمو و گلاب قاطی میکردم با پنبه میزدم ب صورتم ک جوش نزنه 

بعد از حمام روغن کرچک ب پوستم میزدم چون زیاد چرب نیس 

هفته ای یبار سیب زمینی یا خیار رنده میکنم میذارم ب پوستم

با پشتکار حتما میتونم به هدفم برسم  قد۱۷۲     وزن اولیه۷۳😣وزن فعلی ۷۱.۵۰۰🙄وزن هدف ۶۳💙
چ خوب لکم ميبره؟

اره من خیلی فرق کردم

خودم داروخانه کار میکنم بهترین برندای محصولات بهداشتی رو استفاده کردم اثر کمی داشتن

مثل کرم ضد جوش زنیاک ال پی نوروا، اکتی پور،کرم ضد جوش بایودرما....

البته برای شستن صورتم پن مایع دئودراگ استفاده میکنم که انتی باکتریاله خوبه اونم

گریع؟؟ ... سرتو بالا بگیر پرنسس...  تاجت داره میفتع*
مرسی ،دیگه نمیخوام ازشون خلاص شم بهشون عادت کردم از سال آخر دبیرستان دارم جوش میزنم ، همه منو با صور ...

اگه پوستت چربه ماسک عسل و دارچین و ابلیمو رو هفته ای یه بار ۲۰ دقیقه بذار معرکه ست من جوشام با این ماسک رفت