2777
2789
عنوان

کنکوریا یه لحظه بیاین

122 بازدید | 25 پست

برا کنکور ۴۰۵معدل یازدهم و دوازدهم تو کنکور تاثیر مثبت داره یا قطعی؟

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یازدهم هنوز قطعی نیست باز ولی دوازدهم داره دیگه قطعی

من پیارسال دیپلم گرفتم،باید همه درسای دوازدهم رو دوباره امتحان بدم؟

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

وا دوازدهم که قطعیهیازدهمم فعلا مشخص نیست قطعی یا مثبت

چون من پیارسال دیپلم گرفتم برا همون شرایطشو نمیدونم.دوباره باید ینی درسای دوازدهمو امتحان بدم؟

قطعی عزیزم

چه بد.آخه میگفتن ممکنه این قانون تاثیر قطعی رو بردارن.کاش برمیداشتن ولی

خوبه که

نه بابا کجاش خوبه؟یه بار سر کنکور استرس بکشی یه بارم سر امتحانا

چون من پیارسال دیپلم گرفتم برا همون شرایطشو نمیدونم.دوباره باید ینی درسای دوازدهمو امتحان بدم؟

ببین این قانون تازه براش اومد الان دقیق یادم نیست فکر کنم 

میتونی ترمیم نزنی ولی اگه زدی باید همرو بزنی و تک درس دیگه نمیتونی 

دو اینکه اگه نمرت حتی پایین تر از سال قبل باشه باز همینو میذااااارن چه کم چه زیاد 

برای پارسالت کلا حذف

ببین این قانون تازه براش اومد الان دقیق یادم نیست فکر کنم میتونی ترمیم نزنی ولی به شرطی که اگه زدی ب ...

پس چرا اینقد سخت کردن؟

نه بابا کجاش خوبه؟یه بار سر کنکور استرس بکشی یه بارم سر امتحانا

خب ببین به نفعته که

در واقع امتحان نهایی مثل کنکور ریز به ریز سوال میدن

بعد تو در طول سال قشنگ بخونی دیگه راحتی