2777
2789

چرا برای قهر میرین خونه بابا !خیلی کار بچگانه ایه...

زن باید غرور داشته باشه (هم برای همسرش هم خانواده ها)...با قهر و رفتن ارزش زن واقعا پایین میاد....

بعد چند روز زن و شوهر اشتی میکنن اما کینه ش برا پدر مادر دختر  و پسر میمونه

خدا رو شکر که در تاریخ 2020/2/2 من و همسرم در آمریکا هستیم(من ملکه آبی پوش آتلانتا هستم).ماشاءالله لا حول ولا قوه الا بالله

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اوایل با شوهرم دعوام میشد میرفتم خونه بابام اما الان اصلا این ماییم ک‌واسه این زندگی زحمت کشیدیم کجا بریم بزرگترین بحث‌و‌دعوا هم‌کنیم شوهرم دیگه میره ی دور میزنه منم ی ساعت میخوابم تموم میشه میره بعدا سر فرصت صحبت میکنیم حلش میکنیم

باز جای شکرش باقیه.سر چی معمولا دعواتون میشه

شوهرم خداروشکر مرد خوبیه.مهربون وبامحبت ودرکشم خوبه.بیشتر ناراحتیا وبحثامون سر ناراحتی وبق کردن منه.من ناراحت بشم.ب هم میریزه وقاطی میکنه.قهرامونم چن ساعت بیشتر طول نمیکشه.قبلنم بم گفت اگ بحثی پیش امد رفتی خونه بابات دیگ رفتی برگشتی نیست.خودمم دوست ندارم برم ک پدرومادرمم ناراحت کنم.خودشون ب اندازه کافی مشکل دارن

من نمیدونم چطور این زن داداش ما تو ۳ یال ازدواج .حتی یه بار سر آشغال نبردن یر کوچه گذاشت رفت خونه باباش .۱ ماه قهر بود.نمیدونم من خنگم نمیفهمم این چیزارو یا اون خله

من نمیدونم چطور این زن داداش ما تو ۳ یال ازدواج .حتی یه بار سر آشغال نبردن یر کوچه گذاشت رفت خونه با ...

ایشون کم کم ب بلوغ فکری میرسن ک این عصبانیتهای بیخود فقط ب خودش لطمه میزنه

تو به من ظلم میکنی و من تو را می بخشم