2777
2789
ایشون کم کم ب بلوغ فکری میرسن ک این عصبانیتهای بیخود فقط ب خودش لطمه میزنه

امیدوارم اینطوری باشه.من همین یه برادرو داریم .منم خواهر بزرگترم.داداشمو هم خوب میشناسم کار بدی کرده بود سوتی میداد چون با هم بزرگ شدیم اختلاف سنیمون سه ساله.همه حرکاتاشو میشناسم.ولی این دفعه عروسمون تو صورتش گفته تو اونی نیستی که من فکرشو میکردم.چند بار گفته تا حالا.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیدوارم اینطوری باشه.من همین یه برادرو داریم .منم خواهر بزرگترم.داداشمو هم خوب میشناسم کار بدی کرده ...

برای مرد شنیدن این حرف خیلی سخته.ان شاءالله عروستون  بیشتر و بهتر قدر برادرتونو بدونه.

تو به من ظلم میکنی و من تو را می بخشم
برای مرد شنیدن این حرف خیلی سخته.ان شاءالله عروستون  بیشتر و بهتر قدر برادرتونو بدونه.

قاطی کرده اصلا.بخدا نه معتاده نه دست بزن داره  بیچاره رانندس .یه مقدار اقساطش عقب افتاد من در جریانشم .به داداشم گفته تو منو پیرو مریض کردی حلا ۲ سال ازدواج کردنا.همش قسطو بد بختی.در حالی که والا کیفی که اونا میکنن من تو ۱۵  زندگی مشترک نکردم.مشکل اینجاس خانوادشم حمایت میکنن ازش

قاطی کرده اصلا.بخدا نه معتاده نه دست بزن داره  بیچاره رانندس .یه مقدار اقساطش عقب افتاد من در ج ...

چ میشه گف.بعضی آدما تا آخر عمر تاوان انتخاب اشتباهشونو میدن

تو به من ظلم میکنی و من تو را می بخشم