2777
2789
عنوان

هی مادرشوهر خاهرشوهر اه

285 بازدید | 29 پست

بابا ینی شماها خودتون زندگی ندارید هی میشینید از مادرشوهرا و خاهر شوهراتون و جاریهاتون میگید؟

واقعا احساس مفید بودنتون تاهمین حده که چجوری اونارو بچزونید تااروم شید؟

ای خداااااا این دنیا داره تموم میشه هنوز درگیر این چیزاییم

ترخدا به خودتون بیاید بابا 

ینی شماها دسته گلید اونا داغون و خرابن

بس کنید ترو حضرت عباس 

یه کم سرتونو بکنید تو زندگیتون واسه ارامش خودتونو شوهرتون وقت بذارید 

بذارید دنیا دنیا ادم پشتتون حرف بزنه 

وقتی شما حرفو از زمین برندارید هیچی ادامه پیدا نمیکنه

چقد ناارومید اخه

طفلی اون بچه ای که تو این زندگیا داره زیر خودخاهیتون دست وپا میزنه 

اه 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

تا خدا نخاد برگ از درخت نمیفته ... ببین وقتی بخاد یه اتفاقی بیفته میفته ... وقتی نخاد بیفته آسمون به زمین بیاد نمیفته ... پس دلت راحت خیالت تخت خودتو رها کن تو دستاش 😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای آرامش اعشاب استارتر صللللللوووووواااااات ...

😂😂😂😂

من خوبم بابا 

ناراحت ادماییم که عمرو جوونیشون داره به باد میره هنوز گیر این چیزان 

تا خدا نخاد برگ از درخت نمیفته ... ببین وقتی بخاد یه اتفاقی بیفته میفته ... وقتی نخاد بیفته آسمون به زمین بیاد نمیفته ... پس دلت راحت خیالت تخت خودتو رها کن تو دستاش 😊
از ترسم اعصاب رو نوشتم اعشااااب😵😨😨😨

آروم باش عزیزم 😂😂😂

خب نرو تو تاپیکاشون حتما دلشون پره شما که جای اونا نیستی پس قضاوت نکن 

والا تو هر زندگی مشکل هست 

مگه زندگی بی مشکل داریم اصلا؟

یه کم روش حل مسئله رو تغییر بدیم 

اینهمه تیتر ادم می بینه خب ینی همه گیر کردن تواین قضیه نسخه هاییم که تاحالا واسه همدیگه درراستای چزوندن پیچیدیم جواب نده

بابا یه کم مسیرو تغییر بدیم

شماها خسته نشدید انقد هرجا نشستید ناله شنیدید تو این موضوع؟

والا تو هر زندگی مشکل هست  مگه زندگی بی مشکل داریم اصلا؟ یه کم روش حل مسئله رو تغییر بدیم&nbs ...

من کاری به کارشون ندارم اگر بخام تو تاپیکشون میرم نخامم نمیرم.

هر کسی ازاده مشکلشو بیاد بگه.

شاید واقعا به دردل نیاز دارن.هر کسی مجبور نیست بره تو تاپیکشون

من ي وقتايي از ي كاراييشون حرص ميخورم اما نه در اين حد حرفا و توهينايي ك بعضي كاربرا ميكنن. خودمونم بالاخره خواهرشوهريم يا بعدنا ممكنه مادرشوهر بشيم. يا مامانامون مادرشوهرن. والا اين ديواي دوسري ك بعضي از دوستان ميگن نيستيم!!

عشقم ديانا دختر نازم😍😍 كاربر قديمي شيرين_بانو٢٦ هستم
والا تو هر زندگی مشکل هست  مگه زندگی بی مشکل داریم اصلا؟ یه کم روش حل مسئله رو تغییر بدیم&nbs ...

اینجا چی بگیم جز اینا حرف شما درست

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ