2777
2789
عنوان

هی مادرشوهر خاهرشوهر اه

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 29 پست

من میفهمم استارتر چی میگه.موضوع حرفش تاپیک زدن نزدن نیس.ارامش روح و روان خودمونه.میگه همش دنبال آتو گرفتن از خانواده شوهر و تلافی نباشین.چیزی هم گفتن کشش ندین چرا الکی زندگی رو زهر میکنین برا خودتون و منم موافقم استارترجان باهات

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب نخون مجبورت کردن خیلیا جایی روواسه دردودل کردن جز اینجا ندارن تا طعم چیزیو نچشیدی قضاوت نکن &nbs ...

ب نظرم اينا بيشتر خاله زنك بازيه تا درددل. بعضيا خودشون مشكل دارن واقعا. ادم اگه با كسي نميتونه بسازه سعي ميكنم رفت و امدشو كم كنه. نه اينكه هي بره و بياد و غر بزنه. البته حق با شماست زر رمينه قضاوت ممنوع

عشقم ديانا دختر نازم😍😍 كاربر قديمي شيرين_بانو٢٦ هستم
من ي وقتايي از ي كاراييشون حرص ميخورم اما نه در اين حد حرفا و توهينايي ك بعضي كاربرا ميكنن. خودمونم ...

والا من هم عروسم هم خاهرشوهرم هم مامانم مادرشوهره

هم سه تاخاهر شوهر دارم

هم اختلاف نظرو عقیده داریم 

والا راهکارامون اینایی نیست که اینجا برای هم میپیچن

بخدا بعضیا اینجا قشنگ میتونن رابطه ی دو نفرو از بیخ و بن تعطیل کنن دل ادم میسوزه والا 

تا خدا نخاد برگ از درخت نمیفته ... ببین وقتی بخاد یه اتفاقی بیفته میفته ... وقتی نخاد بیفته آسمون به زمین بیاد نمیفته ... پس دلت راحت خیالت تخت خودتو رها کن تو دستاش 😊
من میفهمم استارتر چی میگه.موضوع حرفش تاپیک زدن نزدن نیس.ارامش روح و روان خودمونه.میگه همش دنبال آتو ...

والا منظورم همینه 

خودمونو درگیر یه چیزایی کردیم که سود نداره هیچ کلی ضررم داره برای روح و روانمون 

🤦🏻‍♀️

تا خدا نخاد برگ از درخت نمیفته ... ببین وقتی بخاد یه اتفاقی بیفته میفته ... وقتی نخاد بیفته آسمون به زمین بیاد نمیفته ... پس دلت راحت خیالت تخت خودتو رها کن تو دستاش 😊
والا من هم عروسم هم خاهرشوهرم هم مامانم مادرشوهره هم سه تاخاهر شوهر دارم هم اختلاف نظرو عقیده داری ...

اره ديگه. همچين ميان تعريف ميكنن انگار با اژدهاي دوسر دارن سر ميكنن. من خودم اصلا كاري ب كاريشون ندارم. همون هر وقت برم خونه مادرشوهرم ميبينمشون.براي همين هم اعصابم راحته. ولي بعضيا خودشون خودشونو درگير ميكنن.البته بازم ب خاطر اختلاف فرهنگي و اخلاقي دو تا خانواده ممكنه مشكلاتي پيش بياد ولي اينطوري راحتتر ميشه باهاشون كنار اومد

عشقم ديانا دختر نازم😍😍 كاربر قديمي شيرين_بانو٢٦ هستم
اره ديگه. همچين ميان تعريف ميكنن انگار با اژدهاي دوسر دارن سر ميكنن. من خودم اصلا كاري ب كاريشون ندا ...

والا کار خوبی میکنی  راه حلی رو انتخاب کردی که به کسی صدمه ای نمیزنه هیچ احتراما همیشه برقراره ارامشم داری ...

به این میگن راهکار

والا ادم میمونه چیکار کنه،چن وقت پیش،مادرشوهرم یه سری تهمت ها بهم زده بود و ب گوشم خورد،یعنی شده بودم کوه اتشفشان ب شوهرمم گفتم باید جلو پدرت بهش بگم ابروش بره،دیروز رفتیم خونشون اما سکوت کردم بخاطر شوهرم،خیلی ازم تشکر کرد گف میدونم اذیتت میکنن،اما جلومن نمیتونن چیزی بگن من پشتتم

والا ادم میمونه چیکار کنه،چن وقت پیش،مادرشوهرم یه سری تهمت ها بهم زده بود و ب گوشم خورد،یعنی شده بود ...

دم شوهر فهیم گررررررررم افرین 

دم شمام گرم که حرمت همسرتو زندگیتو نگه داشتی افرین حداقل از ۸۰ درصد ادمای نی نی سایت جلوتری 😍😍😍😍

دم شوهر فهیم گررررررررم افرین  دم شمام گرم که حرمت همسرتو زندگیتو نگه داشتی افرین حداقل از ۸۰ ...

ولی گاهی وقتها خیلی سخته،همش پشت سر خونوادم حرف میزنه،کاش راستشو میگف،بخدا تهمت میزنه،اما میدونی الان بچه هاش خیلی طرفم هستن میگن زن داداشمون خیلی راستگوعه،اما بازم دس از سرم ورنمیداره،پدرم مریض بود اوردمش پیش خودم،فوت کرد بخاطر مریضی،شوهرم خیلی کمک پدرم داد😔..ب احترام شوهرم با اینکه دلم پره اما همیشه مادرشو میبرم دکتر جاریام اصن نمیبرنش

ولی گاهی وقتها خیلی سخته،همش پشت سر خونوادم حرف میزنه،کاش راستشو میگف،بخدا تهمت میزنه،اما میدونی الا ...

ببین شاید خیلیا قبول نداشته باشن

اما خدا بیراه نمیگه استغفرالله

وقتی میگه و بالوالدین احسانا مطمئن باش تو تمام احترامایی که در جواب بی حرمتی میذاری خیر هست 

شک نکن

با خدا معامله کن 

ببین شاید خیلیا قبول نداشته باشن اما خدا بیراه نمیگه استغفرالله وقتی میگه و بالوالدین احسانا مطمئن ...

تنها دلخوشیم همینه پدرم ازمن و شوهرم راضی بود،یه ساعت قبل فوتش بهم گف دخترم وقتی پیشمی انگار دنیا مال خودمه،من اگ توعمرم یه شانس اوردم دومادمه ک خیلی خوبه،خیلی خوشحالم ک شوهرم انقد ب پدرم کمک کرد،البته اینم بگما پدرشوهرم طرفدار سرسختمه😍من کلا از پدر و پدر شوهر و شوهر شانس اوردم

تنها دلخوشیم همینه پدرم ازمن و شوهرم راضی بود،یه ساعت قبل فوتش بهم گف دخترم وقتی پیشمی انگار دنیا ما ...

الحمدلله عزیزم

اون ارامشی که پدرت بااون حرفش بهت تزریق کرده بی قیمته 

کمتر کسی قسمتش میشه همچین چیزی

الهی نوربارون بشه اخرتش با وجود باقیات و صالحاتی مثل شما 

الحمدلله عزیزم اون ارامشی که پدرت بااون حرفش بهت تزریق کرده بی قیمته  کمتر کسی قسمتش میشه همچ ...

اره بخدا انقد دلشادم از حرف اخر پدرم،مرسی،خدا جمیع رفتگانو بیامرزه