2777
2789

نظام خانگی عاشقانه یه دیسیبلینه که توی اون زن همه اختیاراتشو به مرد واگذار میکنه و به اون این حقو میده که هر موقع که خواست اونو تنبیه و اسپنک کنه.جالب اینجاست که طرفدارای زیادی هم داره.شمل میتونین تحمل کنین؟و اجازه و اختیارتونو بدین دست همسرنتونتون تا به جای شما تصمیم گیری کنه؟مبیتونین توی اینترنت بیشتر بخونین

یه جمنای مغرور و خاص🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب این مال یه گروه خاصیه که خانم مشکل مازوخیسم داشته باشه و اقا سادیسم که به نظرم بهتره بیماریشون رو قبل از حال شدن درمان کنن ،چون این مدل زندگی کردن انسان رو در حد یه حیوان پایین میاره و شانش رو نابود میکنه

لبخند بزن، انار لب های تو را دانه کنم...

ارباب برده بیشتر بش میخوره

مگه دور ازجون حیوونیم ک اختیارمون دست کسی دیگه باشه

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
[QUOTE=91994164]دیسیپلین منظورتونه ؟[/QUOTEخخخ اره. تو لغتنامه گوشیم بود دستم خورد  ببخشید

فداتم 😍😍نظام برده داری بیشتر بهش میخوره تا نظام عاشقانه. 

لطفا برای ازدواج خواهرم و بهتر شدن وضعیت زندگیمون دعاکنید دوستای گلم.

من خودمم نمیتونم تحمل کنم کسی این رفتارو باهام بکنه.مثلا یه چیزی دارن اسپنک مراقبت.توی اون به طور مرتب مثلا روزانه یا هفتگی زنو میزنن تا مطیع باشه.بعدشم میفرستادنش یه گوشه تا درباره کارش فکر کنم بعدم میرفت از شوهرش تشکر میکرد از اینکه به فکرش بوده و انقد دوسش داره که رفتارشو تصحیح میکنه.خانوما هم همشون خوشحال و راضی بودن

یه جمنای مغرور و خاص🥰

من خودمم نمیتونم تحمل کنم کسی این رفتارو باهام بکنه.مثلا یه چیزی دارن اسپنک مراقبت.توی اون به طور مر ...

به نظرم این فضای مجازی مزخرف و این فیلما و داستانای مبتذل خیلی به این احساسات و بیماری ها دامن میزنن

لبخند بزن، انار لب های تو را دانه کنم...
😐😐😐😐😐حالا چرا اسمشو گذاشتن عاشقانه

برای اینکه مرد چون میگن مرده چون زنشو دوس داره کمکش میکنه تا رفتارش درست شه.تازه زناشون میگفتن ینی چی زن و مرد برار.مرد رئیس زنه😑

یه جمنای مغرور و خاص🥰