نظام خانگی عاشقانه یه دیسیبلینه که توی اون زن همه اختیاراتشو به مرد واگذار میکنه و به اون این حقو میده که هر موقع که خواست اونو تنبیه و اسپنک کنه.جالب اینجاست که طرفدارای زیادی هم داره.شمل میتونین تحمل کنین؟و اجازه و اختیارتونو بدین دست همسرنتونتون تا به جای شما تصمیم گیری کنه؟مبیتونین توی اینترنت بیشتر بخونین
خوب این مال یه گروه خاصیه که خانم مشکل مازوخیسم داشته باشه و اقا سادیسم که به نظرم بهتره بیماریشون رو قبل از حال شدن درمان کنن ،چون این مدل زندگی کردن انسان رو در حد یه حیوان پایین میاره و شانش رو نابود میکنه
مگه دور ازجون حیوونیم ک اختیارمون دست کسی دیگه باشه
حجابیعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)))
من خودمم نمیتونم تحمل کنم کسی این رفتارو باهام بکنه.مثلا یه چیزی دارن اسپنک مراقبت.توی اون به طور مرتب مثلا روزانه یا هفتگی زنو میزنن تا مطیع باشه.بعدشم میفرستادنش یه گوشه تا درباره کارش فکر کنم بعدم میرفت از شوهرش تشکر میکرد از اینکه به فکرش بوده و انقد دوسش داره که رفتارشو تصحیح میکنه.خانوما هم همشون خوشحال و راضی بودن