2777
2789
عنوان

لرز کردن

4740 بازدید | 24 پست

سلام خانوما پیشاپیش تشکرمیکنم که اومدین تاپیک. خانوما تاحالا برای خودتون یا اطرافیانتون پیش اومده که وقتی خیلی عصبی و ناراحت میشی و این عصبانیت زیاد طول بکشه مثلا یک ساعت طول بکشه عصبی باشین بعد یهو لرز کنید طوری که وسط تابستون پنج تا پتو بندازن روتون؟ چرا بدن اینجوری میشه نشانه چیه

زمین به طرز وحشتناکی گرد است🌍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم وقتی با کسی دعوا کنم یا یه مشکلی برام پیش بیاد همچین میلرزم، عین برگ فکر میکنم از استزس بالا باشه دکی نرفتم برم هم دارو بده استفاده نمیکنم ولی بعضا احساس میکنم نفسم قطع میشه ناخنام کبود میشن 

بنفش رنگ قدرته ، عاشق رنگ بنفشم  💜
من استرس شدید داشتنی اینجوری میشم ولی ب پتو نمیرسع دست و پام یخه یخه میشه میگن از کم خونیه

این که من میگم انقد سردش میشه که چندتا پتو میندازن روش. بجز کم خونی دلیل دیگم داره؟ 

من دوبار اینجوری شدم.یکیش دوسال پیش،یه بار هم چندماه پیش.هردوشم بعد کلی خستگی و بیخوابی بود.پسرم مریض شده بود و بیمارستان بودم کنارش بعد اومدیم خونه، از خستگی و بیخوابی چنان لرز کردم که چندتا پتو روم انداختن.وحشتناک سردم بود دندونام بهم میخوردن.سریع دکتر بردنم.فشار و همه چیم نرمال بود و بعد یه ساعت خوابم برد و خوب شدم

منم وقتی با کسی دعوا کنم یا یه مشکلی برام پیش بیاد همچین میلرزم، عین برگ فکر میکنم از استزس بالا باش ...

عزیزم ولی بنظرم باید دنبال درمان باشید شاید طولانی مدت عوارض داشته باشه

من دوبار اینجوری شدم.یکیش دوسال پیش،یه بار هم چندماه پیش.هردوشم بعد کلی خستگی و بیخوابی بود.پسرم مری ...

آره وقتی خیلی خسته میشه و عصبی میشه بعد یهو لرز میکنه شدید

عزیزم ولی بنظرم باید دنبال درمان باشید شاید طولانی مدت عوارض داشته باشه

من اگه سرطانم بگیرم دکتر نمیرم زندگی اینجوریشم بدرد نمیخوره چ برسه با مریضی زندگی کنی 

بنفش رنگ قدرته ، عاشق رنگ بنفشم  💜
من ولی راهکار پیدا کردم موقع شرو شدنش رزود لباس گرم میپوشم و ورزش میکنم تند تند بدون توقف لرزم رفع م ...

یهو وسط دعوایی که عصبیش کرده چطوری ورزش کنه