2777
2789
عنوان

زود بياين،مهم

142 بازدید | 20 پست

سلام دوستان خسته نباشيد،شبتون بخير،

دوستان بلانسبت گلاب ب روتون من رفته بودم دستشويي بعد نشستم سوسك اومد جلو روم خيلي ترسيدم بعد تقريبا جيغ كشيدم،هفته24 هستم،بنظرتون واسه ني نيم خطرناكه؟اخه خيلي تو فكرم😒

اگه از خدا پروا كني،ميتوني پر،وا كني  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احی ای سوسک نامرد . نترس طوری تنیشه بدتر از من نبودی که ۵ ماه حامله بودم پشت فرمون بودم یه دفه به عابر پرید جلوی ماشین من خدا رو شکر سرعتم کم بود اسنقد ترسیده بودم که قلبم داشت از جاش کنده میسد دستام تا چند دقیقه میلرزید تو دلم خالی شده بود ولی خدا رو شکر مشکلی واسم پیش نیومد

منم چند روز پیش یه پرنده مثل وحشیا خودشو کوبوند به پنجره اتاق با یه ترس زیادی از خواب پریدم

همین نگرانی شما رو داشتم ولی به خیر گذشت

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          

لعنت به هرچی سوسکه.

نه طوریش نمیشه. ولی خوب جیغ و داد تو خود بدن باعث انقباضو انبساط رگ و فلان میشه اخرش یه تکونایی هم شاید نی نی بخوره. دستتو بزار رو شکمت ایت الکرسی بخون براش 🤗

تظاهر میکنم به زندگی کردن
خب آخه سوکس ترس داره نه ب من بگو ترس داره.بخاطر کوچولوتم شده این ترس الکی را بزار کنار.

خب بعضی وقتا از یه چیز بیخودی از جا درمیای

دست خود آدم که نیست

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
خب آخه سوکس ترس داره نه ب من بگو ترس داره.بخاطر کوچولوتم شده این ترس الکی را بزار کنار.

تو مطمعنی اقا نیستی؟ امضاتو دیدم ولی دیگه باور نمیکنم اقا نباشی. سوسک ترس نداره؟؟ سوووسک؟؟ چندشه زشته بدترکیبه پروازی ترس نداره؟ هیچ خانومی نمیگه سوسک ترس نداره

تظاهر میکنم به زندگی کردن