2777
2789

من خیلی کنجکاوم بدونم نی نیم چیه چقد سخته تا هفته ۱۲تحمل کردن😊😊😊

و بلاخره من هم مامان شدم توروخدا برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم آخه ربطی به بتا نداره من روز موعد آز دادم بتام ۲۰۰ بود...نی نی خوشگلم دختر بود😍

میدونم ربطی نداره فقط دوست دارم بدونم😚😊😊

من 1هفته بعد دادم 200دختر

همسر💍خوب خوشتیپ خوش اخلاق دارم😍بادنیا 🌎عوضش نمیکنم❤خودم یک همسر و مادرهخوبیم😊یک شاهزاده👑(امیرسام)دارم و ی فرشته👼 تو راهی پرنسس👸(نهال) دخترم یقین دارم شما معجزه خداوندبزرگ برای منو پدرت برادرت هستی 😍 پدرت برادرت تو پوست خودشون نمیگنجند از وقتی فهمیدند یک پرنسس خوشگل تو راه دارند😍منتظرتیم  زندگیم ❤ عشق زندگیم همسرم💑  (امیرعلی👬امیرسامغزال👭نهال)                          یک خانواده و زندگیی 4نفره 💏 👫 💑  شاد و عاشقانهداریم       در آخر                              My Religion I'S Humanity 
چرا انقد دیر؟خدا حفظش کنه عزیز دلم نی نی خوشکلتو

فدات شم 

تو غربالگری اقا پشتشو کرده بود هرکاری کردیم نچرخید

دکترم گفت دیگه بیخودی واسه تعیین جنسیت جدا نرو صب کن تا سونوی انومالی که میشه هفته ۲۰

من ده روز بعد از موعدم بتام شد28450 نی نیم هم دختره. من تازه جنسیتش رو هفته 21 فهمیدم.

وااااای چقد دیر منکه میمیرم تا اونموقه😖😖😖