2777
2789
عنوان

حالم بده کمک

122 بازدید | 13 پست

من یه بچه اوتیسمی دارم ویه شیرخوار 

زیادباشوهرم بحث دارم وولی الان درمورد دعوای چند ساعت پیشم میخام کمکم کنید

ازوقتی که شوهرم فهمید که بچم اوتیسمیه رفتارش بامن به کل برگشت یعنی ۵ سال پیش دیگه مثل قبل احتراممونمیاره محبت نمیکنه کمک نمیکنه توهینم که تادلت بخاد

اماامروز من بچم شیر میدادم داشت میخابید واکسنم زده حالش خوب نبود

بزرگه دستشویی بود گفت دسشویی شماره ۲ کرده من برم بشورم منم به شوهرم گفتم توبرو گفت خودت برو اه

منم رفتم دیدم داره به زمین دست میزنه دعواش کردم کوچیکه هم از اونور بیدارشده بود یهو شوهرم اومدگفت میخای بزرگه روبکشی راحت شی خیلی دعواش میکنی😭😭😭😭😭

من خیلی ناراحت شدم گفتم دیگه به کوچیکه دست نمیزنم همش فکر میکنه من بزرگه رو دوس ندارم خداخودش ازدلم خبرداره😥😣😣😣

کمکم کنید بگید باهاش چجوری رفتار کنم که اینقدر بهم توهین نکنه بخدا از صبح سرپام تاشب اینم جوابم 

واسه شفای پسر اوتیسمی من یه صلوات مهمونم کنید

عزیزم انشاالله خدا شفاش بده. شوهر منم رو بچه ها خیلی حساسه همش با هم دعوامون میشه یعنی من جرات ندارم بچه رو دعوا کنم انگار فقط اون بچه هارو دوست داره . ولی من دیگه عادت کردم کم کم دارم یاد میگیرم چطور با این قضیه کنار بیام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم انشاالله خدا شفاش بده. شوهر منم رو بچه ها خیلی حساسه همش با هم دعوامون میشه یعنی من جرات ندارم ...

ممنونم دعام کن

بخداخودش بیشتراز من دعواش میکنه به من که میرسه اینطور میکنه

شما مادرای ایرانی خیلی رو بعضی مسائل حساسید که یه درصد هم مهم نیستن. ربطی هم به بیماری و اوتیسمی و غیر اوتیسمی نداره. بچه دس زده به زمین واقعا کلاهتون رو قاضی کنین، کجاش دعوا داره (تازه بچه شما اوتیسم داره)؟! دس زد رو زمین فدای سرش، میشورینش

پیش شوهرت باهاشون مهربونی کن و اصلا دعوامون نکن میدونم سخته آخه واقعا بعضی وقتا بچه حرص آدمو درمیاره ولی یه چند بار خودتو کنترل کنی دیگه میتونی دعواشون نکنی الان من دیگه اصلا کاری ندارم با بچه هام خونه رو بریزم خودمونو کثیف کنن اصلا نه خودم دیگه حرص می خورم نه دعواشون میکنم شوهرم هم دیگه باهام کار نداره تازه تشویقم هم میکنه

شما مادرای ایرانی خیلی رو بعضی مسائل حساسید که یه درصد هم مهم نیستن. ربطی هم به بیماری و اوتیسمی و غ ...

زمین پی پی بود بعد هم سریع میماله به لباسش یاصورتش واسه همین دعواکردم

من اوتیسموبخاطراین گفتم چون شوهرم فکر میکنه سالمه رو دوس دارم اینودوس ندارم

شما مادرای ایرانی خیلی رو بعضی مسائل حساسید که یه درصد هم مهم نیستن. ربطی هم به بیماری و اوتیسمی و غ ...

عزیزم بچه داری؟ بالاخره مادر هم که باشی ادمی دیگه یه وقت خسته ای حوصله نداری یا هر چیز دیگه از این طرف هم بچه بره رو مخ دیگه یه داد زدن سرش که حقشه

پیش شوهرت باهاشون مهربونی کن و اصلا دعوامون نکن میدونم سخته آخه واقعا بعضی وقتا بچه حرص آدمو درمیاره ...

باشه عزیزم ممنونم از راهنماییت😘

زمین پی پی بود بعد هم سریع میماله به لباسش یاصورتش واسه همین دعواکردم من اوتیسموبخاطراین گفتم چون ش ...

چرا شوهرت اینطور فکر میکنه برای مادر که هیچ فرقی نمی کنه شاید حتی یه وقتایی مادر به بچه مریض بیشتر می رسه تا سالمه.تا حالا باهاش شوهرت حرف زدی در مورد بچه اوتیسمت؟ بهش بگو که برای من فرقی نداره هر دو بچه هامن و به اندازه جونم دوسشون دارم

چرا شوهرت اینطور فکر میکنه برای مادر که هیچ فرقی نمی کنه شاید حتی یه وقتایی مادر به بچه مریض بیشتر م ...

اخه قبل دومی کل وقتم واسه اولی بود وهمش بازی وآموزش و...

ولی الان بیشتروقتم به دومی میگذره ولی خوب به اولی هم میرسم

بعدشم منم آدمم تراکتور که نیستم😣😣😣

آره میگه راست میگی ولی باز موقع دعوا میچزونتم

زمین پی پی بود بعد هم سریع میماله به لباسش یاصورتش واسه همین دعواکردم من اوتیسموبخاطراین گفتم چون ش ...

میدونم چرا دعواش کردی عزیزم ولی این راهش نیس ینی دعوا فایده ای نداره. فوقش زد به صورتش یا اصلا زد به دهنش مریض شد خدای نکرده. این راهش دعوا نیس، نه تنها با یه بچه معمولی بلکه با یه بچه ای که اوتیسم داره 

عزیزم بچه داری؟ بالاخره مادر هم که باشی ادمی دیگه یه وقت خسته ای حوصله نداری یا هر چیز دیگه از این ط ...

متاسفم اینو میگم عزیزم ولی داد زدن سر بچه حق هیچ کسی نیس. اتفاقا ما تو فامیل بچه اوتیمسی داریم و میبینم مادرش چیکارا میکنه برا همین گفتم این راهش نیس