2777
2789
عنوان

توروخدا بياين حالم بده...

150 بازدید | 26 پست

گفتم كه پريروز متوجه شدم باردارم

امروز حدود ساعت ٢ شوهرم از خواب بيدارم كرد گفت بيا بريم بيرون براي سيسموني يكم بگرديم.

خيلي خوشحال رفتيم و كلي گشتيم

بعد كه اومديم خونه مادر شوهرم به شوهرم گفت كجا بودين شوهرم براش گفت برگشت گفت خب مامان تو ميخواد چيارو بده

گفتم هيچي

چه لزومي داره

ديگه يكي اون گفت يكي من منم صدام رفت بالا هرچي از دهنم در ميومد بهش گفتم و اومدم خونه خودمون

شوهرمم يكي خوابوند تو گوشم بعدم كلي به مامانش حرف زد و گفت به شما ربطي نداره دخالت نكنيد و شما ديگه براي ما مردين و اومد پايين

برگشته ميگه تو عروس باب ميل ما نبودي و ازين حرفا

اينم بگم كه نه برامون عروسي گرفتن نه بهم طلا دادن نه هيچي

شوهرم خودش هزينه عروسيمون و داد و جهيزيه هم خودمون خريديم

بعد با شوهرمم دعوا كرديم حسابي منم تا ميتونستم نفرينشون كردم

خب وقتي خونوادم ندارن به زور بگم برام بخرن؟

خانوادم مستاجرن خودشون هميشه گرفتارن ولي اينا يه مشت بي دردن

الانم شوهرم لج كرده ميگه يا سيسموني و خانوادت ميخرن يا ديگه اينجا راهشون نميدم

توروخدا بگين چيكار كنم

يه چشم اشكه يكيش خون

از طرفي عاشق شوهرمم

ما با سختي زيادي به هم رسيديم  اما نميدونم چيكار كنم

خب چراازتصمیماتون جلوش حرف میزنید....هرچی گفت بگونمیدونم....بلدنیستم...خبرندارم

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان وقت دعوا فقط هیچییییی نگو بعدا که اروم شدین دلشو بدست بیار عزیزم الان وقت شادیه این روزا رو با غم نگذرون 

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 

پدرمادر باید دختر بدن

جهازم بدن

یکی دیگه حالشو میکنه و بچه تولید میکنه باید سیسمونی اونم بدن

مادرشوهرت حرف مفت زده

وظیفه خانواده تو نیس

هر کی هم سیسمونی میده لطف میکنه

شوهرم گفت

مادرشوهرت مث پدرشوهرمه...جلوش اصلاحرف نمیزنم...

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
خب چراازتصمیماتون جلوش حرف میزنید....هرچی گفت بگونمیدونم....بلدنیستم...خبرندارم

چند وقت پيشم اين سوال و پرسيد شوهرم گفت بچه خودمونه خودمون همه كارش و ميكنيم

از الان ک زوده واس سیمونی هنوز ک نمیدونی جنسیتش چیه اصلا میمونه یا نه منم قبلن ی سقط داشتم گفتم میرم اون چیزو میخرم این چیزو میخرم ولی خوب نموند این د دفعه گذاشتم تا آخر

خدایا خودت مواظب  دوتا گل پسرم باش
چند وقت پيشم اين سوال و پرسيد شوهرم گفت بچه خودمونه خودمون همه كارش و ميكنيم

خب عزیزم احتمالا برا این عصبانی شده ک با مادرش بحثت شده 

آروم میشه توهم اصلا باشوهرت فعلا بگومگو نکن لجبازی هم نکن😘😘