2777
2789
عنوان

توروخدا بياين حالم بده...

| مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 26 پست
شوهرت بهت پول میده؟هر دفعه یه کمی بزار کنار .بده به مامانت تا به اسم سیسمونی برات بیارن گرچه بعضیا ...

بخدا حالم خيلي بده

من و شورم حساب كتاب جدا مداريم مخوام خريد.   كنم كارتش و ميده دستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلاخره حتما مامانت یه کم چیز میخره نباید امار میدادی .من دیدم بعضی مردا خودشون رو پول سیسمونی میذارن .حالا خودتو ناراحت نکن امشب ناراحته.با مامانتم حرف بزن در حد چند تا لباس و اسباب بازی بهت بدن چاره ای نیس تخت و کمدم کمک هم کنن بخرید میدونم سخته ولی الان این یه رسمه کاش نبود واقعا

درد همان درد است فقط کمرنگ تر شده
بلاخره حتما مامانت یه کم چیز میخره نباید امار میدادی .من دیدم بعضی مردا خودشون رو پول سیسمونی میذارن ...

رسم به شرطي قشنگه كه همه چيش و به جا بيارن اسنا حتي خانواده من و تو عروسيم دعوت نكردن 

مادر پدرم تنها دخترشون و تو لباس سفيد عروس نديدن

بخدا اينارو كه ميگم جيگرم آنيش ميگيره نميتونم جلو اشكام و بگيرم  ارم دق ميكنم

اينو بايد بفهمن نه كه بي پولي نكشيدن نميفهمن

عزیزم یه رسمه من و شما هم زورمون نمیرسه خدا وکیلی .بهترین راه اینه به مادرشوهرت امار ندی .من خودم همه چیز داشتم ولی روروک بچم ازین معمولیا بود چون من اعتقادی ندارم بهش و خطرناکه .مادرشوهرم خیر سرم از اوضاع پدرم خبر داشت و میدونست با چه بدبختی خریده ولی انقدر سرکوفت زد سر روروک .

از الان ک زوده واس سیمونی هنوز ک نمیدونی جنسیتش چیه اصلا میمونه یا نه منم قبلن ی سقط داشتم گفتم میرم ...

ميدونم ما فقط رفتيم ببينيم يكم كيف كنيم و يكم رويا پردازي كنيم با هم ديگه چون اين بچه حاصل عشقمونه

رسم به شرطي قشنگه كه همه چيش و به جا بيارن اسنا حتي خانواده من و تو عروسيم دعوت نكردن  مادر پد ...

متاسفانه همینجوره .پای خانواده دختر که پیش میاد باید همه چیزو مهیا کنن .ولی خانواده پسر میتونن از زیرش در برن

ميدونم ما فقط رفتيم ببينيم يكم كيف كنيم و يكم رويا پردازي كنيم با هم ديگه چون اين بچه حاصل عشقمونه

پس بدن خودتو سر حرفای کسی نلرزون به بچت فکر کن .هر جور دوست دارن فکر کنن .همسرتم عصبی شده مطمئن باش یه ساعت دیگه پشیمون میشه 

رسم به شرطي قشنگه كه همه چيش و به جا بيارن اسنا حتي خانواده من و تو عروسيم دعوت نكردن  مادر پد ...

عزیزم بارداری.نزار ناراحتت کنن.

ببین من سیسمونی پدرم تمام وکمال داد.روشم یه قالیچه نایین.مادر شوهرم یه سکه یک گرمی .اونم خیلی وقت  پیش.یعنی اون موقع قیمت قالیچه هزار برابر اون سکه کوچیک بود دقیقا.

مادر شوهرم اومد سیسمونیو دید وبدون حرف رفت پایین

بعدشم روز دوم اومد از توقعاتشون که براورده نشده بود برام گفت.منم باهاش دعوام شد روز دوم زایمان که شیرم خشک شد.هیچ کاری هم نکرده بودن.گوسفند خود شوهرم قربانی کرد واون گوشتاشو بین فامیل خودش تقسیم کرد.حتی شوهرم برام هیچی نگرفت .

وقتی دختر خودش زایمان کرد.دیدم چه توقعاتی از داماد وخانوادش داشتن.

فهمیدم چه کلاهی سرم رفته.

برا همین بهت میگم ازشون دور باش 

عزیزم بارداری.نزار ناراحتت کنن. ببین من سیسمونی پدرم تمام وکمال داد.روشم یه قالیچه نایین.مادر شوهرم ...

واقعا نميدونم چي بگم، متاسفم براي همچين آدمايي، همه جا به فكر منفعت خودشونن،