2777
2789

ماههای اول اره ولی بعد 4 5 ماه اوکی شد

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پد بخر بزار .. 

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...

وای منم اوایل اینطوری بودم ی موقع هایی کلا لباسم بالا بود و متوجه نمیشدم بعد میدیدم ریخته روش و  پای نینی کاملللل خیس شده .طفلی بچم 🤣🤣🤣

صدا میکنم ” تو ” را! این ” جانی ” که میگویی، جانم را میگیرد! نزن این حرف ها را! دل من جنبه ندارد...

ای خدا کی منم بچم  میاد و بهش شیر بدم و ازین وضعیتم نجات پیدا میکنم خسته شدم بخدا اسیر شدم خدااااا

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

ای خدا کی منم بچم  میاد و بهش شیر بدم و ازین وضعیتم نجات پیدا میکنم خسته شدم بخدا اسیر شدم خداا ...

اسیر چی .بابا استراحت کن و خوشباش بعد دیگه خواب نداری تو این مدت نهایت استفاده رو ببر

😍عاشقتم که😍